Πάρις Θωμόπουλος: «Οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι πολύ πιο άντρες από κάποιους στρέιτ»

«Στην τηλεόραση βλέπουμε καρικατούρες ομοφυλόφιλων και όχι πραγματικά όπως είναι ένας άνθρωπος κανονικός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάρις Θωμόπουλος: «Οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι πολύ πιο άντρες από κάποιους στρέιτ»

Ο ηθοποιός Πάρις Θωμόπουλος που φέτος κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς», ήταν ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής The 2night show.

Η κουβέντα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έφτασε και στο ρόλο που υποδύεται. Τον ομοφυλόφιλο γιο του Κώστα Κόκλα και της Καίτης Κωνσταντίνου, που είναι πολύ λαίμαργος.

Ο Πάρις Θωμόπουλος, μίλησε για τον ρόλο του και συγκεκριμένα για την ατάκα που ακούγεται να λέει στη σειρά στον διοικητή του όταν του αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Για το αν η ελληνική κοινωνία, αποδέχεται τα παιδιά της, είπε: «Δεν νομίζω ότι περνάμε σε αυτό το επίπεδο. Είναι πολλές οι οικογένειες που έχουν ταμπού σε αυτά τα θέματα».

«Λίγοι στρατιωτικοί μπορούν να πουν στη μονάδα τους ότι είναι γκέι. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Το λάθος στη χώρα μας είναι ότι αυτοί που έχουν τους ομοφυλόφιλους ως κακό έχουν στο μυαλό τους ότι οι ομοφιλόφυλοι είναι θηλυπρεπείς. Οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι πολύ πιο άντρες από κάποιους στρέιτ. Έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση να βλέπουμε καρικατούρες ομοφυλόφιλων και όχι πραγματικά όπως είναι ένας άνθρωπος κανονικός», ολοκλήρωσε.

Πρόσφατα για τους ομοφυλόφιλους μίλησε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος σε συνέντευξη του πέρασε πολύ δυνατά μηνύματα. Αφορμή στάθηκε η ατάκα του Αλέξη Κούγια, η οποία προκάλεσε πολλές εντάσεις.

Το σύντομο βιογραφικό του Πάρι Θωμόπουλου σε θέατρο και τηλεόραση.

Ο Πάρις Θωμόπουλος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1984 (ηλικία 37 χρονών) στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Οπερέττα (2017), Ο άνθρωπος που γελά (2019), Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (2018), Ορέστεια- Αγαμέμνων (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η τούρτα της μαμάς (2020).

Πάρις Θωμόπουλος ομοφυλόφιλοι