Αθηναϊς Νέγκα: «Η Τέτα Καμπουρέλη δεν απείλησε ποτέ τον Νίκο Κοκλώνη»

Τοποθετήθηκε υπέρ της και δήλωσε πως είναι δικαίωμα της να μην θέλει να εμφανιστεί η φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηναϊς Νέγκα: «Η Τέτα Καμπουρέλη δεν απείλησε ποτέ τον Νίκο Κοκλώνη»

Το πρωί της Παρασκευής, η Αθηναϊς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μέσα σε όλα τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει προκύψει από χθες ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη.

Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε μερικά μηνύματα στο οποία η αισθητικός εκβιάζει τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! με σκοπό να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο νέο τεύχος.

Η Αθηναϊς Νέγκα θέλησε λοιπόν να τοποθετηθεί στο εν λόγω ζήτημα και δήλωσε πως είναι δικαίωμα του καθενός να μην θέλει να εμφανιστεί η φωτογραφία του σε κάποιο περιοδικό ενώ την ίδια στιγμή στάθηκε υπέρ της Τέτας που ζήτησε λεφτά για μια φωτογραφία από την οποία το περιοδικό αυτό θα λάβει έσοδα.

Στο τέλος της συζήτησης η Αθηναϊς Νέγκα επισήμανε πως η γνωστή αισθητικός δεν εκβιάζει ούτε απειλεί τον Νίκο Κοκλώνη. Το μόνο που του ζητά είναι χρήματα.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μήνυση στην Τέτα Καμπουρέλη

Από χθες λοιπόν επικρατεί ένας χαμός, με τον Νίκο Κοκλώνη να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μηνύματα που αντάλλαξε με την Τέτσα Καμπουρέλη, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως του ζήτησε 50 χιλιάδες ευρώ και μάλιστα απαίτησε να μπουν στο λογαριασμό της μέχρι τη 13:00.

Νίκος Κοκλώνης Τέτα Καμπουρέλη μήνυση

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κάνουν το γύρω του διαδικτύου, ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά της αισθητικού.

Ενώ, συναντήθηκε και με τον επικεφαλή της Δίωξης, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την Τετα Καμπουρέλη η οποία μέσω μηνυμάτων τον απειλεί να της δώσει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να μην πάει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και αποκαλύψει πράγματα για το παρελθόν του.