Θύμα απάτης η Ζήνα Κουτσελίνη

Επιτήδειοι σφετερίστηκαν τα προσωπικά της στοιχεία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θύμα απάτης η Ζήνα Κουτσελίνη

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ζήνα Κουτσελίνη, γεγονός που γνωστοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της στο Star.

Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι οι επιτήδειοι που σφετερίζονται τα προσωπικά στοιχεία πολλών γνωστών προσώπων δημιουργώντας ψεύτικο προφίλ με το όνομά τους στα social media.

Πολλοί είναι αυτοί που πέφτουν κατά καιρούς θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως ο Σάκης Τανιμανίδης, και μια εκ των οποίων είναι και η Ζήνα Κουτσελίνη, με την ίδια να δηλώνει πως πήγε κατευθείαν στην Δίωξη και έσπευσε να ενημερώσει τους δικούς της ανθρώπους για τον συγκεκριμένο λογαριασμό, ο οποίος δεν είχε «κατέβει», παρά τις πολλές αναφορές.

Δείτε παρακάτω την τοποθέτηση της για τους ψεύτικους λογαριασμούς

Θύμα απάτης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία προειδοποίησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τους ψεύτικους λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί με το όνομα της.

Ολοένα και περισσότεροι celebrities πέφτουν θύματα ορισμένων που προσπαθούν να κλέψουν χρήματα χρησιμοποιώντας τα ονόματα και τα στοιχεία τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η επόμενη που βρέθηκε στο στόχαστρο τους. Η γνωστή δημοσιογράφος ζήτησε από τους ακολούθους της στο Instagram να κάνουν αναφορές και να προσέχουν πολλοί τέτοιους λογαριασμούς.

Δείτε παρακάτω το instastory της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

Θύμα απάτης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη