Την γραμμή της πλήρους άρνησης έχει ακολουθήσει ο γνωστός ηθοποιός για τις καταγγελίες βιασμού

Κάνει λόγο για άλλα «ελατήρια» τα οποία ενδεχομένως κρύβονται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την γραμμή της πλήρους άρνησης έχει ακολουθήσει ο γνωστός ηθοποιός για τις καταγγελίες βιασμού

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και αναφέρθηκε στις καταγγελίες βιασμού που εκκρεμούν για τον γνωστό ηθοποιό και θιασάρχη.

Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος χειρίζεται την υπόθεση και αποκάλυψε πως απέστειλε κλήση στον ηθοποιό με σκοπό να δώσει εξηγήσεις στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας ως ύποπτος για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Ο κωμικός έχει κατηγορηθεί για τρεις υποθέσεις, με την πρώτη να αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Στις δύο από αυτές τις υποθέσεις, ο ίδιος χρησιμοποίησε το χώρο του θεάτρου για να προβεί σε ασελγείς πράξεις.

Ο Πέτρος Κουσουλός είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό το οποίο θέλω να μεταφέρω είναι ότι ο ηθοποιός φέρεται να αρνείται τις πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται και κάνει λόγο για άλλα «ελατήρια» τα οποία ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τις καταγγελίες στις οποίες έχουν προχωρήσει τα φερόμενα ως θύματα άρα η γραμμή που θα ακολουθηθεί είναι της πλήρους άρνησης». Την ίδια στιγμή, μια νέα καταγγελία βιασμού βγήκε στο φως για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Την γραμμή της πλήρους άρνησης έχει ακολουθήσει ο γνωστός ηθοποιός για τις καταγγελίες βιασμού

Στο μεταξύ, η υπόθεση του Δημήτρη Άνθη για βιασμό που υπέστη από τον Νικόλα Στραβοπόδη τέθηκε στο αρχείο

Στο αρχείο τίθεται η υπόθεση μήνυσης του Δημήτρη Άνθη για βιασμό που υποστηρίζει πως υπέστη από γνωστό ηθοποιό, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την κατηγορία του βιασμού πριν λίγες ημέρες.

Η τακτική ανακρίτρια περάτωσε την ανάκριση με τυπική κλήση προς τον κατηγορούμενο ηθοποιό καθώς το καταγγελλόμενο αδίκημα φαίνεται να έχει παραγραφεί.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την κατάθεση του 38χρονου μηνυτή, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσε πως ο καταγγελλόμενος βιασμός του έγινε τον Μάιο του 2005 και όχι τον Μάιο του 2006 όπως είχε υποστηρίζει αρχικά.

Διαβάστε την συνέχεια στο AthensMagazine.gr.