Βίβιαν Κοντομάρη: Η αποκάλυψη για την απώλεια που την "τσάκισε"

«Σε ακινητοποιεί, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αλλάζουν τα πάντα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίβιαν Κοντομάρη: Η αποκάλυψη για την απώλεια που την

Η Βίβιαν Κοντομάρη, η ηθοποιός που απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά Έρωτας με Διαφορά, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την μια απώλεια που την είχε ΄'τσακίσει" ψυχολογικά.

Η αποκάλυψη της Βίβιαν Κοντομάρη για την απώλεια που βίωσε

Η λογική για σένα υπερτερεί του συναισθήματος;

Ίσως, όταν το σκέφτομαι, γιατί οι πράξεις μου, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν περνούν από το φίλτρο της λογικής, λειτουργώ πιο πολύ με το συναίσθημα. Η αποτίμηση γίνεται στο τέλος και δεν ξέρω πότε είναι αυτό. Μέχρι στιγμής έχω πληρώσει γι’ αυτό, κι από το “υστέρημά” μου μάλιστα, αλλά δεν ξέρω αν μου έχει βγει σε κακό ή σε καλό. Πάντως, πολλές φορές θα ήθελα να μη λειτουργώ έτσι και δεν τα έχω καταφέρει. Σίγουρα ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου, κι αν αυτό έχει χρειαστεί να το πληρώσω παραπάνω, ναι, το έχω κάνει και μπορεί να μου έχει βγει σε κακό.

Άρα έχεις πληρώσει τα “χρέη” σου…;

Έχω πληρώσει παραπάνω, αυτό είναι το θέμα…(γέλια).

Βίβιαν Κοντομάρη συνέντευξη

Πότε σε δυσκόλεψε η ζωή;

Έχει να κάνει με απώλεια. Ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Επίσης, έχει να κάνει με το οικογενειακό μου περιβάλλον, μ’ ένα πρόβλημα υγείας… Εκεί δεν μπορείς να επιστρατεύσεις καμία λογική, σε ακινητοποιεί, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αλλάζουν τα πάντα.

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα της Βίβιαν Κοντομάρη

Η Βιβιαν Κοντομάρη είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου, καθώς και της τηλεόρασης. Έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Το σόι σου ως Μπέλα Χαμπέα. Το 1996 αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από αυτοτελή επεισόδια στις σειρές Κόκκινος Κύκλος και Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Άρχισε να γίνεται γνωστή από τις καθημερινές τηλεοπτικές σειρές Οι Βασιλιάδες και Λόλα, όπου μέσα από αυτούς ερμήνευσε τους πρώτους της μεγάλους ρόλους στην τηλεόραση. Ωστόσο η μεγάλη επιτυχία ήρθε μέσα από την οικογενειακή κωμωδία Το σόι σου, όπου αποτελεί αναμφισβήτητα μεγάλο σταθμό στην καριέρα της.

Στο θέατρο η Βίβαν Κοντομάρη έχει συνεργαστεί με τους Σπύρο Ευαγγελάτο – Λήδα Τασοπούλου (Αμφι-Θέατρο), Κώστα Τσιάνο (για το Εθνικό Θέατρο), Πέτρο Σεβαστίκ (Εθνικό Θέατρο), Λυδία Κονιόρδου (Εθνικό Θέατρο), Σωτήρη Χατζάκη (Θέατρο Πολιτεία),Θέμη Μουμουλίδη (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας), Γιάννη Ιορδανίδη (Θεσσαλικό Θέατρο, Κ.Θ.Β.Ε., Θέατρο Τζένη Καρέζη), Πέρρη Μιχαηλίδη (Κ.Θ.Β.Ε.), Γιώργο Μιχαηλίδη (Κ.Θ.Β.Ε., Ανοιχτό Θέατρο), Μιχάλη Ρέππα & Θανάση Παπαθανασίου, Γιώργο Βάλαρη (Μικρό Θέατρο).

Βίβιαν Κοντομάρη απώλεια

Έχει πρωταγωνιστήσει σε παιδικές παραστάσεις με τους Ανδρέα Παπασπύρο (Θέατρο του Ήλιου), Κάρμεν Ρουγγέρη (Εθνικό Θέατρο), Φώτη Σπύρου (Μικρό Θέατρο).

Την σεζόν 2014-2015 ήταν μέλος σε παράσταση με τρία μονόπρακτα του σημαντικού Ιάκωβου Καμπανέλλη, που τα εμπιστεύτηκε η ίδια η κόρη του, στον πολυχώρο Vault. Τις επόμενες δύο σεζόν πρωταγωνίστησε στο πλάι της μεγάλης ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου, Ζωής Λάσκαρη στο θέατρο Αθηναΐς, στο απολαυστικό έργο του Νίκου Μουτσινά,"Νύφη Κουράγιο".

Την σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Δουλειές με φούντες" στο ίδιο θέατρο μετά τον θάνατο της σημαντικής Ζωής Λάσκαρη. Για την σεζόν 2018-2019 ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία Toc Toc στο θέατρο Ήβη μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον Ευθύμη Ζησάκη και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Στον κινηματογράφο η ηθοποιός έχει κάνει μια σημαντική πορεία πρωταγωνιστώντας στις ταινίες «Βασιλική» , «Ο καλύτερος μου φίλος», «67%», «Η πλατεία», «Γάτα εξ ουρανού» , «Αγώνας Δρόμου» , «Μπιγκ Χιτ».