Ναταλία Γερμανού: Έμεινε «κάγκελο» με το σχόλιο του Μικρούτσικου - «Γιατί βγήκες ημίγυμνη από το μπάνιο;»

«Τι ψεύτης!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Γερμανού: Έμεινε «κάγκελο» με το σχόλιο του Μικρούτσικου - «Γιατί βγήκες ημίγυμνη από το μπάνιο;»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων άφησε «κάγκελο» την Ναταλία Γερμανού με το σχόλιο του.

Αρχικά, ο παρουσιαστής την ρώτησε: «Λύσε μου μια απορία. Πώς σου ξέφυγα ή πώς μου ξέφυγες; Αυτό είναι μια απορία που έχω» με την ίδια να απαντά: «Να σου θυμίσω ότι τότε το 2002 ήμουν παντρεμένη με τον Ίμβριο και εσύ με τη Σοφία. Ήθελες να κάνουμε παράνομο δεσμό και μου το λες είκοσι χρόνια μετά».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τότε της είπε: «Όταν ήρθες και σε φιλοξένησα Χριστούγεννα γιατί βγήκες ημίγυμνη από το μπάνιο;» με την Ναταλία φυσικά να «παγώνει»: «Τι ψεύτης! Παιδιά μην τον πιστεύετε. Σας παρακαλώ ας διατηρήσω τα ελάχιστα ψήγματα αξιοπρέπειας που μου έχουν μείνει. Πότε δεν συνέβη αυτό, ήταν και η Σοφία μπροστά».

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και στο ΣΚΑΙ

«Στο ριάλιτι που συμμετείχα πέρσι, συμμετείχα πιστεύοντας ότι θα δούμε την εξέλιξη του Big Brother και θα δούμε ένα πράγμα να αναπτύσσεται μετά από είκοσι χρόνια σαν πείραμα. Από το όλο αποτέλεσμα, όπως βγήκε, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι. Η συμπεριφορά μου, οι παρατηρήσεις μου, τα παράπονα μου, οι θυμοί μου και όλα τα υπόλοιπα έδειξαν ότι είχα τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Το έδειξα, δεν το έκρυψα, δεν το εξέθεσα ώστε να εκθέσω κανάλι και παραγωγή σε βαθμό απελπισίας αλλά από την άλλη μεριά δεν γινόταν να νιώθω ότι πρέπει, σε αυτή την ιστορία και σαν έμπειρος άνθρωπος που έπρεπε να βοηθήσει τον Χάρη που ήταν καινούργιος, να περπατάω σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι γεμάτο νάρκες. Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Μονίμως άκουγα από τα αυτιά «σταματήστε τον», «μη μιλήσει», «μην κάνει αυτό», «μην κάνει το άλλο». Βέβαια, είχε συμβεί κάτι και είχαν φοβηθεί. Αλλά από μένα να φοβηθούν;»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραδέχθηκε πως το ρήγμα με το κανάλι ξεκίνησε όταν πρότεινε να καλέσουν τον παίκτη που αποβλήθηκε λόγω φρασεολογίας που δεν προβλήθηκε στην τηλεόραση: «Από εκεί ξεκίνησε, έγινε φοβία απέναντι στο πρόσωπο μου και έγινε αποφυγή του να έχω την συμμετοχή που έπρεπε να έχω».

Ναταλία Γερμανού εμεινε «κάγκελο» με το σχόλιο του Μικρούτσικου -