Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Μπέττυ Μαγγίρα για YFSF: «Δεν είναι το ίδιο να τραγουδάς σε ένα άδειο στούντιο»

«Αυτή η ενέργεια του κόσμου λείπει...»

Μπέττυ Μαγγίρα για YFSF: «Δεν είναι το ίδιο να τραγουδάς σε ένα άδειο στούντιο»
News 04.04.2021 20:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και αναφέρθηκε κυρίως στην επιστροφή της στο YFSF -δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου-.

Οι δηλώσεις της Μπέττυ Μαγγίρα για το σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1

Επιστροφή στο «Your face». Πώς είναι άραγε τα πράγματα αυτή τη φορά;

«Είναι πολύ διαφορετικά και όχι πολύ διαφορετικά! Από τη μία είναι ένα γνώριμο κόνσεπτ, που το έχω ξανακάνει, το αποτέλεσμα όμως είναι πολύ πιο φαντασμαγορικό, γιατί τότε εμείς δεν είχαμε αυτή τη led οθόνη. Από την άλλη, τώρα έχουμε νέους συμπαίκτες, άλλη επιτροπή και όλο αυτό είναι καινούριο και για μένα. Η χαρά μας είναι μεγάλη που μπορούμε και δουλεύουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε».

Δημιουργεί πίεση το γεγονός ότι συμμετέχετε στο «All Star» ή το έχετε δει χαλαρά και κάνετε το κέφι σας;

«Το κύριο μέλημα είναι να περάσουμε όλοι καλά, και εμείς και αυτοί που μας βλέπουν. Το «All Star» είναι για μένα ένας λόγος και τρόπος, μια και είναι όλοι καταπληκτικοί, για να γίνω ακόμα καλύτερη, να εξελιχθώ».

Τα μέτρα προστασίας και η απουσία του κοινού έχουν αφαιρέσει μέρος της πλάκας;

«Η πλάκα όχι, είναι η ίδια, απλώς έχει φύγει η ενέργεια! Όταν είσαι καλλιτέχνης και είσαι σε ένα πάλκο ή σε μια σκηνή, αυτό που αφήνεις προς τα κάτω το παίρνεις πίσω, ειδικά όταν αρέσει αυτό που κάνεις. Αυτή η ενέργεια του κόσμου λείπει. Δεν είναι το ίδιο να τραγουδάς σε ένα άδειο στούντιο».

Υπάρχει κάτι που σας δυσκολεύει περισσότερο σε μια μεταμφίεση;

«Πρέπει να βρω το χρώμα και τον ήχο της φωνής αυτού που ενσαρκώνω και να τραγουδήσω κιόλας με τη φωνή του, που μπορεί να είναι τοποθετημένη σε άλλο σημείο από τη δική μου, μπορεί να τραγουδάει με τον λαιμό ή με τη μύτη. Ταυτόχρονα πρέπει να μοιάζεις, να έχεις τον νου σου στο πρόσωπο, στις γκριμάτσες, στο ύφος που παίρνει, συν τη χορογραφία».

Με ποια μίμηση έχετε διασκεδάσει περισσότερο και με ποια όχι και τόσο;

«Είχα διασκεδάσει πολύ με τους Bee Gees και με την Ντόλι Πάρτον. Με είχε δυσκολέψει η Σερ, γιατί τραγουδάει πολύ διαφορετικά από ό,τι εγώ. Είναι άλλο να προσπαθήσεις να μιμηθείς έναν άνθρωπο στη φωνή και άλλο να το κάνεις στο τραγούδι. Δεν είναι εύκολο».

Μπέττυ Μαγγίρα για YFSF

Μπέτυ Μαγγίρα για Κώστα Δόξα: «Δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο για να κρίνουμε τους ανθρώπους»

Τα περιστατικά και οι καταγγελίες για κακοποίηση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληθαίνουν. Άγγιξαν ακόμα και το δικό σας σόου, με τον Κώστα Δόξα. Πώς βλέπετε όλο αυτό που συμβαίνει;

«Είναι κάτι πολύ στενάχωρο κατ’ αρχάς. Είμαι υπέρμαχος της αλήθειας, μου αρέσει να βγαίνει στο φως. Θεωρώ όμως ότι εμείς δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο για να δικάσουμε και να κρίνουμε τους ανθρώπους. Γι’ αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια και εκεί όλοι έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πρέπει να ακούγονται όλες οι πλευρές και από εκεί και πέρα να βγαίνουν οι αποφάσεις.

Μπέτυ Μαγγίρα για Κώστα Δόξα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπέττυ Μαγγίρα: Το τόλμησε - Έκοψε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη!

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και την Μπέτυ»

Share