Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βάσω Λασκαράκη: «Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Και η Εύα θα το ήθελε πολύ»

«Δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει»

Βάσω Λασκαράκη: «Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Και η Εύα θα το ήθελε πολύ»
News 05.04.2021 13:46
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, για την κόρη της Εύα αλλά και για τα επαγγελματικά της βήματα.

«Προτάσεις έχουν γίνει για διάφορα κονσεπτ και για τον Λευτέρη και για τους δύο μαζί. Τα σκέφτεσαι όλα και κρίνεις πότε είναι κατάλληλο να γίνουν. Υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό πεδίο. Δεν συμφωνούσαμε και έκρινα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Είναι κάτι ξένο για μένα. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω πάλι πίσω, όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχα προτάσεις που δεν αφορούσαν την υποκριτική. Είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσα να υποστηρίξω. Θέλω να είναι κάτι που είμαι σίγουρη». Όταν είσαι σε ένα σήριαλ, σε ένα θέατρο κρύβεσαι πίσω από ένα ρόλο. Στην τηλεόραση είσαι ο εαυτός σου. Το σκέφτομαι πολύ πριν το κάνω», δήλωσε αρχικά.

Η επιθυμία της Βάσως Λασκαράκη για παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ.

Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει», εξομολογήθηκε και με αυτή την εμφάνιση διέψευσε πως είναι έγκυος.

«Όταν έχεις παιδί σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot, βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο, αποκαλύπτοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα.

«Οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αφτιά μου από τα πρώτα χρόνια που είχα έρθει στην Αθήνα, δηλαδή, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα με ποιον πρέπει να δουλέψω και με ποιον όχι, έχω αποφύγει συνεργασίες που μου στοίχησαν πολύ επαγγελματικά.

Σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή. Αυτό που ακούμε τώρα ξεπερνάει τη φαντασία για πολλά πράγματα. Αλλά όταν είναι κοντά σου και δίπλα σου όλα αυτά και τα ακούς, πρέπει να κάτσεις να ζυγίζεις.

Οπότε, έχω κληθεί να αρνηθώ δουλειές που θα μου έκαναν καλό επαγγελματικά, αλλά ψυχολογικά και προσωπικά όταν το ζύγισα είπα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό που με ενοχλεί είναι γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι, πρέπει κάπου να καταλήξει», σημειώνει η Βάσω Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

«Με σόκαραν μερικές περιπτώσεις, είναι αυτό που λες δεν το πιστεύω. Όταν έχεις παιδί δεν μπορείς να το διαχειριστείς, σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου. Λες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Δεν μπορεί να το ξέρουν άνθρωποι, να το έχουν ακούσει και να μην έχει βγει προς τα έξω τόσα χρόνια. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους που κατηγορούνται δεν χρειάζεται να δουλεύει, όχι μόνο στο θέατρο και στην τηλεόραση, οπουδήποτε», ξεκαθάρισε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσω Λασκαράκη: Ευχήθηκε στον Σουλτάτο για τα γενέθλιά του με μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Υπερπολυτελές το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Share