Φαίη Σκορδά για Σαλαγκούδη: «Περάσατε καλά, να την ξαναφέρουμε;»

Η ανάρτησή της μετά την επεισοδιακή συνέντευξη στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για Σαλαγκούδη: «Περάσατε καλά, να την ξαναφέρουμε;»

Λίγο μετά την επεισοδιακή συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό η Ανθή Σαλαγκούδη για το Survivor 4, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να αστειευτεί με το περιστατικό.

Οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και το Twitter, όπως ήταν φυσικό, πήρε «φωτιά». Έτσι, μετά το τέλος της εκπομπής, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά πήραν τα κινητά τους και ξεκίνησαν να διαβάζουν τα σχόλια του κοινού για τη συνέντευξη της Σαλαγκούδη.

Αμέσως ξεκίνησαν να γελάνε και όταν η Φαίη Σκορδά το κατάλαβε, έβαλε τα γέλια.

«Συγγνώμη με μένα γελάτε; Με αυτά που γράφουν στο twitter. Τι γίνεται παιδιά; Καλά περάσατε σήμερα; Να την ξαναφέρουμε;», είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά τη συνέντευξη με την Ανθή Σαλαγκούδη

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Μετά το Survivor 4 είχα πάρα πολλά άσχημα με κακοποιητικό περιεχόμενο μηνύματα»

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Tik Talk και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 4. Αναφέρθηκε μάλιστα, στα χυδαία μηνύματα που είχε λάβει από χρήστες των social media με κάποια από αυτά να είναι κακοποιητικά.

«Δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι συνέβαινε στην Ελλάδα. Ήμασταν αποκομμένοι. Δεν ήξερα τι είχε αναπαραχθεί από τα media. Είχα ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσω οικειοθελώς, όταν θίχτηκε το θέμα με τον πατέρα μου. Δεν ήθελα να τους στεναχωρήσω. Προσπαθούσα να είμαι μετριοπαθής, αλλά αυτό με έβγαλε από τα ρούχα μου. Έχασα την ψυχραιμία μου, όταν έμπλεξαν τον πατέρα μου», ανέφερε αρχικά, ενώ στην εκπομπή ο πατέρας της, την έκανε να δακρύσει.

Και συνέχισε: «Όταν πήρα το κινητό μου, η αδερφή μου είπε τι συνέβη. Μου είπε να είμαι πάρα πολύ προσεκτική, όταν θα διαβάζω αυτά που λένε στα social media. Φοβήθηκε για την αντίδραση μου. Εφόσον με προετοίμασε, ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. Απλά δεν ήθελα να στεναχωρηθούν οι γονείς μου. Ξεκίνησα να διαβάζω το Instagram, το Twitter το απέφυγα, αλλά έμαθα ότι έγινα trend.

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor 4

Τα προσβλητικά, τα χυδαία και σε πολλές περιπτώσεις τα απειλητικά είχαν φροντίσει οι γονείς μου να κάνουν αναφορές και σβήστηκαν. Είχα πάρα πολλά άσχημα με κακοποιητικό περιεχόμενο μηνύματα. Το πήρα πιο ψύχραιμα. Είμαι συνειδητοποιημένη, ήμουν σε ένα παιχνίδι. Αυτοί οι άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία είναι δικό τους θέμα, όχι δικό μου. Θέλουν να εκτονώσουν τα αρνητικά τους συναισθήματα. Έστελναν απειλητικά μηνύματα και στους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά το cyber bullying με προβληματίζει αρκετά. Ήταν σοκαριστικά τα μηνύματα αυτά».

«Οι γονείς μου πήγαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά τους είπαν ότι εγώ η ίδια πρέπει να κάνω αναφορά για να ξεκινήσει η διαδικασία. Αποφάσισα να μην το κάνω, όσο περνούν οι μέρες έχει καταλαγιάσει. Πήρα και θετικά μηνύματα, που μου έγραψαν ωραία και συγκινητικά λόγια. Θέλω να βοηθήσω να σταματήσει αυτό, για να μη συμβεί και σε άλλους. Με προβληματίζει η ρητορική μίσους».