Φοίβος: «Όταν συμφώνησα για το House of Fame, έβλεπα εφιάλτες για τέσσερις μήνες»

«Ήρθε η στιγμή, έπεσα από τον γκρεμό και κολύμπησα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φοίβος: «Όταν συμφώνησα για το House of Fame, έβλεπα εφιάλτες για τέσσερις μήνες»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Φοίβος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο House of Fame, στην κριτική επιτροπή και εξήγησε πως όταν είπε το τελικό «ναι» δυσκολεύτηκε πολύ να το συνηθίσει.

Ο Φοίβος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους αυστηρούς κριτές της επιτροπής ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, όταν ήρθε η στιγμή να αναλάβει τον ρόλο του, βρήκε το κουράγιο να το αντιμετωπίσει.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στο αφιέρωμά του που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, κάτι που δεν είδαμε τελικά ποτέ να βγαίνει στον αέρα.

Οι δηλώσεις του Φοίβου για το House of Fame

«Νόμιζα ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολη η εμπειρία του House of Fame, αλλά όπως λένε, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ήμουν πολύ αγχωμένος στην αρχή. Από όταν συμφώνησα, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες. Ήρθε η στιγμή, έπεσα από τον γκρεμό και κολύμπησα», είπε αρχικά ο Φοίβος για το House of Fame.

Για το αφιέρωμά του στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που δεν έγινε ποτέ, είπε: «Δεν ξέρω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, οι υπεύθυνοι τα κανονίζουν. Κι εγώ τα ακούω αυτά, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Τα έχουν αναλάβει άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν αυτές τις συμφωνίες και θα μάθουμε τι θα γίνει».

Γι΄αυτό το λόγο απέρριψε την πρόταση για το αφιέρωμα στον Φοίβο η Δέσποινα Βανδή

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση που της έγινε για να συμμετάσχει στο αφιέρωμα του Φοίβου.

Όπως μάθαμε πριν από μερικές μέρες, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή, η οποία υπήρξε μούσα του για πολλά χρόνια, δεν θα συμμετέχει.

Η αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή και τον Φοίβο

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε με τη Δέσποινα Βανδή στο τηλέφωνο και η τραγουδίστρια της είπε πως: «Το τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο δεν έχει σχέση με το ότι εκείνη δε μπορούσε να συμμετέχει σε αυτήν την εκπομπή.

Τα γυρίσματά της για το My Greece που προβάλλεται στο Mega είναι πολύ απαιτητικά, αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνη έχει μια ανειλημμένη υποχρέωση απέναντι στο κανάλι που τη φιλοξενεί.

Πολύ σύντομα θα κάνει το δικό της Σπίτι με το Mega. Για μια τραγουδίστρια του βεληνεκούς της Δέσποινας, πόσες εμφανίσεις τέτοιου τύπου αφιερωματικές μπορεί να κάνει και να μην καεί;».