Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz θα αποκτήσει παιδάκι!

Δύο χρόνια μετά την αποβολή της, χαμογελάει ξανά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz θα αποκτήσει παιδάκι!

Ευχάριστα νέα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ο τραγουδιστής του pop συγκροτήματος Steps, Lee Latchford-Evans και η σύζυγός του Kerry Lucy.

Οι δυο τους αποκάλυψαν στο περιοδικό ΟΚ! πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι το οποίο είναι και αγοράκι και δηλώνουν πολύ ευθτυχισμένοι μιας και η Kerry Lucy είχε μία αποβολή το 2018.

«Θέλαμε ένα μωρό για τόσο καιρό», παραδέχτηκαν στη συνέντευξή τους.

Στη συνέχεια, η γυναίκα περιέγραψε πώς έδειξε στον σύζυγό της το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

«Νομίζω ότι ο Lee ήταν σοκαρισμένος και ακόμα μισός κοιμισμένος, γι’ αυτό έκανα ένα ψηφιακό που είπε ότι είμαι έγκυος. Του είπα ‘Με πιστεύεις τώρα;’ Χρειάστηκαν τρεις δοκιμές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της για τον ερχομό του μωρού

Η Kerry Lucy είναι έγκυος

Baby Boom! Έγκυος η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου

Η Κατερίνα Δημητρόγλου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει μανούλα και να κρατά στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

Η ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζει τις πιο όμορφες στιγμές, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κούρτη.

Η ίδια ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια φυσικά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Στην λεζάντα έγραψε: «Και φύσα φύσα, ΝΑ που φτάσαμε!!! Παραφούσκωσα. Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου... Να αγαπάτε και να αγαπιέστε». Στο μεταξύ, έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι και η Ρένα Μόρφη!

Έγκυος η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου