Πέθανε στα 54 του ο γνωστός ηθοποιός Πολ Ρίτερ από όγκο στον εγκέφαλο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέθανε στα 54 του ο γνωστός ηθοποιός Πολ Ρίτερ από όγκο στον εγκέφαλο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Πολ Ρίτερ, ο οποίος έφυγε από την ζωή έχοντας όγκο στον εγκέφαλο.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο Friday Night Dinner του Channel 4, ενώ εμφανίστηκε και σε πολλές ταινίες ανάμεσα στις οποίες και το «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ».

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ατζέντης του στον βρετανικό Guardian. Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο Πολ Ρίτερ ήταν ένας ταλαντούχος ηθοποιός του θεάτρου και είχε προταθεί για βραβείο Olivier το 2016 και για Tony το 2009. Θλίψη προκάλεσε και ο θάνατος της ηθοποιού Τζέσικα Γουόλτερ.

Η ανακοίνωση του αντζέντη του Πολ Ρίτερ για τον θάνατο του

«Με μεγάλη θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Πολ Ρίτερ πέθανε χθες βράδυ. Πέθανε ήσυχα στο σπίτι του με τη γυναίκα του Πόλι και τους γιους του στο πλευρό του. Ήταν 54 ετών και έπασχε από όγκο στον εγκέφαλο».

Και κατέλειξε λέγοντας: «Ο Πολ ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός που έπαιξε πολλούς και διάφορους ρόλους στη σκηνή και στην οθόνη. Ήταν εξαιρετικά έξυπνος, καλοσυνάτος και πολύ αστείος. Θα μας λείψει πολύ».

: Πέθανε στα 54 του ο γνωστός ηθοποιός Πολ Ρίτερ από όγκο στον εγκέφαλο