Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η Ιωάννα - «Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η Ιωάννα - «Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις»

Το απόγευμα της Τρίτης, η Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, μίλησε στο Live News και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δεχτεί τίποτα από αυτήν που της κατέστρεψε οριστικά την ζωή.

Η Ιωάννα δεν νιώθει τίποτα παρά μόνο εξοργισμένη για την απολογία και την συγγνώμη της 36χρονης, η οποία ευθύνεται για τους 10 εφιαλτικούς μήνες που βιώνει η πρώτη.

Σε δήλωσή της στο Live News, η Ιωάννα είπε: “Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τόνισε: «Η Ιωάννα εξοργίστηκε. Πραγματικά. Δηλαδή τι ήταν αυτό; Τι να πούμε τώρα; Αν ήταν μικρή ή μεγάλη η ποσότητα όταν έχουν λιώσει οι τοίχοι στο σημείο; Όταν έχει εγκαύματα στο 98% του σώματός της;».

Η 36χρονη έκανε αναζήτηση στο διαδίκτυο για δηλητήρια και υδροκυάνιο

Νέα στοιχεία έρχονται σιγά σιγά στο φως μετά την ομολογία της 36χρονης που κατηγορείται για την επίθεση που έγινε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι. Συγκεκριμένα, η εκπομπή T-Live αποκάλυψε ποιες ήταν οι αναζητήσεις που έκανε όσο καιρό το θύμα βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Παρόλο που η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε στην απολογία της πως δεν γνώριζε πώς ακριβώς λειτουργεί το οξύ, φαίνεται πως στις επόμενες αναζητήσεις που έκανε, προσπαθούσε να προμηθευτεί νέο τοξικό υγρό.

Οι αναζητήσεις της 36χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι

  • Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
  • Όπλα τιμές, στρυχνίνη δηλητήριο
  • Που πουλάνε υδροκυάνιο
  • Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
  • Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
  • Θανατηφόρα αέρια
  • Δηλητήρια
  • Ατροπίνη, επίθεση με οξύ, θανατηφόρα ένεση