Γλυκερία: Η γλυκιά εξομολόγηση για την εγγονή της

"Έχει πάρει το όνομά μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκερία: Η γλυκιά εξομολόγηση για την εγγονή της

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Γλυκερία στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Η ίδια αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο της Κωνσταντίνο αλλά και τον ρόλο της ως γιαγιά.

“Ο γιος μου ο Κωνσταντίνος γράφει από πολύ μικρός δική του μουσική αλλά ντρέπεται να τα βγάλει. Τώρα είναι και μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη δισκογραφία αλλά είναι πολύ ταλαντούχος και μακάρι γιατί αυτό δεν έχει ηλικία. Το να κάνεις ένα δικό σου τραγούδι, Μπορείς να είσαι και λίγο πιο μεγάλος και να το κάνεις αυτό αν υπάρχει ταλέντο… Είμαι πολύ υπερήφανη γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είμαι γιαγιά και είμαστε ευτυχείς. Είναι ακόμα στην ορχήστρα μου. Υπάρχουν βλέμματα, ανταλλάσσουμε χαμόγελα. Το να έχει βαρύνει το κλίμα και να γυρνάς να βλέπεις τον γιο σου και να σου σκάει ένα χαμόγελο είναι πολύ σημαντικό σου δίνει τεράστια δύναμη” ανέφερε.

Και στη συνέχεια δήλωσε: “Ο ρόλος της γιαγιάς νομίζω ότι είναι ο ωραιότερος ρόλος που μπορεί να έχει μια γυναίκα και νομίζω ισχύει και για τον παππού. Η εγγονή μου έχει πάρει το όνομά μου. Ακόμα δεν έχει κλείσει τα δυο”.

Η συνέντευξη της Γλυκερίας

Ο θάνατος που "τσάκισε" τη Γλυκερία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γλυκερία θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για έναν καλό της φίλο που έφυγε από τη ζωή. Ο ξαφνικός του θάνατος, «τσάκισε» τη γνωστή τραγουδίστρια.

H γνωστή τραγουδίστρια αποχαιρέτησε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τον Αγάθωνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα.

«Αγαπημένε μου φίλε έφυγες νωρίς… Με την φωνή και την ψυχή σου ενσωματώθηκες περισσότερο απ όλους σαν γνήσιος ρεμπέτης στα τραγούδια που τόσο αγαπούσες… Είχα τη χαρά να συναντηθώ μαζί σου μουσικά στη δισκογραφία,σε συναυλίες, στο ιστορικό Χάραμα… Κάθε μουσική συνάντηση μαζί σου, ανάταση και μέθεξη! Καλό ταξίδι Αγάθωνα!», έγραψε η Γλυκερία.

Το δικό του συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο του Αγάθωνα έστειλε και ο Γιώργος Νταλάρας.