Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Δεν είχα λεφτά και χρειάστηκε να μείνω 2-3 μέρες σε μια πυλωτή»

Σοκάρει με την αποκάλυψη του

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Δεν είχα λεφτά και χρειάστηκε να μείνω 2-3 μέρες σε μια πυλωτή»
News 07.04.2021 11:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, ο ηθοποιός από τον Ήλιο, μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δάσκαλο τον Κρατερό Κατσούλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ομοιότητά του με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον «Μελέτη» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου

«Ο Κρατερός είναι δάσκαλός μου. Έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο με δικό του κομμάτι και πήρα πτυχίο με τον Κρατερό. Δεν ένιωσα ποτέ ότι περνάω δύσκολα με το επάγγελμα του ηθοποιού. Έχουμε οικογενειακή επιχείρηση, ένα περίπτερο και όλη τη ζωή μου είμαι περιπτεράς. Για τους πελάτες στο περίπτερο είμαι ο γιος του Τριαντάφυλλου, που παίζει στην τηλεόραση. Πολλοί πελάτες στο περίπτερο μου λένε “δεν σου το ‘χαμε να είσαι αστυνομικός”».

«Όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη για δουλειά, δεν είχα πάρει λεφτά μπροστά, έμεινα κάποια στιγμή χωρίς σπίτι γιατί δεν είχα λεφτά για ξενοδοχείο. Έμεινα για 2-3 μέρες σε ένα ίντερνετ καφέ και για άλλες 2-3 μέρες σε μια πυλωτή».

Αναφορικά με την ομοιότητα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη είπε: «Καταλαβαίνω γιατί λένε ότι μοιάζω με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Είμαστε και οι δύο μακρόστενοι και βοηθάει πολύ το μαλλί και το μουστάκι. Επειδή είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, με άλλο μαλλί και άλλο τρίχωμα στο πρόσωπο δεν μοιάζουμε τόσο. Στο δρόμο με μπερδεύουν με τον Γιώργο».

Δείγμα της δουλειάς του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είναι ηθοποιός.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Reservoir dogs (2018), Ο γάμος του Φίγκαρο (2015), Να ντύσουμε τους γυμνούς (2018), Οι γειτόνισσες (2016).Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Ήλιος (2020).

Σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος 7/4: Ο Πέτρος και ο Άρης μπλέκονται εν αγνοία τους σε μια σοβαρή ιστορία δολιοφθοράς

Ήλιος: Η Αστυνομία πυροβολεί τον Νικήτα - Η Δάφνη συλλαμβάνεται

Share