Άσχημα ψυχολογικά η Μαρίνα Πατούλη - «Δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση»

«Προσπαθώ κι εγώ μέσα από ειδικούς να στηρίξω την κατάσταση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημα ψυχολογικά η Μαρίνα Πατούλη - «Δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση»

Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για το διαζύγιο του από την επί 35 χρόνια σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, η ίδια έδωσε την δική της απάντηση μέσω του Πρωινού.

Η εκπομπή μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το χωρισμό του ζευγαριού και στη συνέχεια, επικοινώνησαν με την εν διαστάσει σύζυγό του περιφερειάρχη Αττικής.

«Για εμένα σήμερα είναι μια φορτισμένη ημέρα γιατί σαν σήμερα το 1998 έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μου, τη μητέρα μου. Επειδή από τα νεανικά μου χρόνια συνδέθηκα με τον Γιώργο ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Για εμένα ήταν ένα διπλό πένθος.

Ο Γιώργος δήλωσε ότι "έχουμε αποφασίσει", δεν έχουμε όμως αποφασίσει. Μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση. Σεβόμενη τα 35 χρόνια κοινής πορείας, έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Προσπαθώ κι εγώ μέσα από ειδικούς να στηρίξω την κατάσταση.....» δήλωσε στο Πρωινό η Μαρίνα Πατούλη.

«Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε. Τον κακό σύζυγο ποτέ»

Μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook έκανε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία και άφησε πολλά υπονοούμενα μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον επί 35 χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

Η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, δέχεται πολλά μηνύματα συμπαράστασης, αλλά και πολλά από γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους.

Χθες το βράδυ 2/4, η Μαρίνα Πατούλη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία μιας γυναίκας που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο, η οποία την συγκίνησε πολύ.

Βράδυ Παρασκευής. Ξεδιαλέγω πόνους μέσα από τα αμέτρητα μηνύματά σας. Σαν αγκάθια που προσπαθείς να βγάλεις χειρουργικά με τσιμπιδάκι φρυδιών, κι εκείνα χώνονται ακόμη πιο βαθιά στο σώμα. Αλείφεις το δέρμα με λάδι για να τα «ξεράσει», κάνεις υπομονή, νομίζεις για λίγο πως «πάει πέρασε», μια λάθος κίνηση φτάνει να σου υπενθυμίσει πως το αγκάθι είναι ακόμη εκεί. Διαβάζω για μία φίλη που ο σύζυγος την εγκατέλειψε όταν του αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο.

Δεν άντεχε της είπε τόσο πόνο. Δεν σήκωνε τόσα δύσκολα. Την άφησε μόνη μ’ ένα παιδί. Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε. Τον κακό σύζυγο ποτέ. Μία ιστορία από τις χιλιάδες που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Μία γυναίκα από τις πολλές που αισθάνομαι πλέον φίλες αληθινές.

Μία ακόμη δύναμη που σβήνει τις δικές μου αδυναμίες. Βράδυ Παρασκευής. Με λιγότερη λάμψη, με περισσότερο φως. Το δικό σας φως που ήρθε άπλετο για να φωτίσει τα δικά μου σκοτάδια. Να γράφετε. Σε εσάς, σε εμένα, σε μια λευκή κόλλα χαρτί χωρίς παραλήπτη. Γιατί σας το υπόσχομαι: Σε λίγο καιρό, όλες μαζί, θα γράψουμε ιστορία.

Μαρίνα Πατούλη χωρισμός