Μαρίνα Πατούλη: «Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που μου την χάρισε»

Η ανατριχιαστική ανάρτησή της για την επέτειο θανάτου της μητέρας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: «Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που μου την χάρισε»

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για τη Μαρίνα Πατούλη μιας και σαν σήμερα πριν από κάποια χρόνια έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Έτσι, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τη θυμηθεί και να γράψει μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για εκείνη.

Η Μαρίνα Πατούλη άφησε για λίγο στην άκρη την ιστορία με τον Γιώργο Πατούλη και στην νέα ανάρτησή της αναφέρθηκε στην αξία της μητέρας ενώ φάνηκε να είναι πραγματικά συγκινημένη.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για τον θάνατο της μητέρας της

«"Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου"...

Σήμερα, τα παραπάνω λόγια του μεγάλου μας ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη, μιλούν μέσα μου περισσότερο από κάθε άλλη ημέρα. Γιατί σαν σήμερα, έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που μου την χάρισε. Η δική μου μητέρα… Αισθάνομαι κοριτσάκι, και μωρό και έφηβη και γυναίκα μαζί. Ακούω το κλάμα μου και τα γέλια μας, τα «πρέπει» και τα «μη» της, τα "πρόσεχε" και τα "κάποτε θα με θυμηθείς" τα «μπράβο» της και τα "πόσο περήφανη είμαι κόρη μου για εσένα".

Θυμάμαι στιγμές, μπορώ ακόμη να μυρίσω το αναλλοίωτο στον χρόνο άρωμά της, μου λείπει η αύρα της, η σοφή ματιά της, ακόμη και το μάλωμά της. Μα περισσότερο από όλα, σήμερα, έχω ανάγκη από την αγκαλιά της. Μια αγκαλιά κενή από "πώς" και "γιατί", αδειανή από ανταλλάγματα, γεμάτη από αγνή, άσβεστη, ατόφια αγάπη. Η αληθινή αγάπη έρχεται πάντα ντυμένη «μαμά», γιαυτό σήμερα, κρυώνω λίγο παραπάνω… Να τις αγαπάτε τις μαμάδες σας. Και να τις προσέχετε…», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στην ανάρτησή της.

Μαρίνα Πατούλη ανάρτηση μητέρα

«Δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση»

Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για το διαζύγιο του από την επί 35 χρόνια σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, η ίδια έδωσε την δική της απάντηση μέσω του Πρωινού.

Η εκπομπή μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το χωρισμό του ζευγαριού και στη συνέχεια, επικοινώνησαν με την εν διαστάσει σύζυγό του περιφερειάρχη Αττικής.

«Για εμένα σήμερα είναι μια φορτισμένη ημέρα γιατί σαν σήμερα το 1998 έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μου, τη μητέρα μου. Επειδή από τα νεανικά μου χρόνια συνδέθηκα με τον Γιώργο ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Για εμένα ήταν ένα διπλό πένθος.

Ο Γιώργος δήλωσε ότι "έχουμε αποφασίσει", δεν έχουμε όμως αποφασίσει. Μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση. Σεβόμενη τα 35 χρόνια κοινής πορείας, έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Προσπαθώ κι εγώ μέσα από ειδικούς να στηρίξω την κατάσταση.....» δήλωσε στο Πρωινό η Μαρίνα Πατούλη.