Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Αυτός είναι ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Είπε πως θα τον παντρευτεί με τα 10.000 που κέρδισε

MasterChef 5: Αυτός είναι ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας Νικολαΐδη
News 08.04.2021 18:29
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού κύκλου του MasterChef. Είναι μία από τις καλύτερες μαγείρισσες του διαγωνισμού ενώ κέρδισε και το Sliver Award μαζί με 10.000 ευρώ, τα οποία αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιήσει για τον γάμο της.

Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έχουμε ακούσει τη Μαργαρίτα να αναφέρεται στον αρραβωνιαστικό της, τον Χρήστο, ενώ στα προηγούμενα επεισόδια του είπε μέσα από τις δηλώσεις της, πως θα τον παντρευτεί ακόμα κι αν δεν θέλει εκείνος.

Επειδή λοιπόν Χρήστο ακούγαμε και Χρήστο δεν βλέπαμε, σας βρήκαμε τον αγαπημένο της Μαργαρίτας και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένοι!

Ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας του MasterChef 5

Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef 5
Μαργαρίτα Νικολαΐδη σύντροφος

«Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο»

Η Κωνσταντίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef 5 σε προηγούμενο επεισόδιο και στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Η Μαρίνα έγινε φίλη μου στο διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δεν μου είπε ποτέ τι θα κάνω. Το μόνο που μου είπε είναι να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω. Όλοι έχουν μπει με μια στρατηγική μέσα στο σπίτι. Εγώ νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να παίξουν έτσι, όπως έπαιξα εγώ… Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με την μαρίνα και τον Παύλο.

Περίμενα ότι θα κατέβαινα χθες να μαγειρέψω. Το περίμενα, αλλά με είχε πάρει πολύ από κάτω. Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία εκείνη την ημέρα. Περίμενα ότι ο Τζιοβάνι αν χρησιμοποιούσε την κάρτα, θα τη χρησιμοποιούσε μόνο για την Μαργαρίτα. Δεν χρησιμοποίησε την κάρτα για να κατεβάσει εμένα, αλλά για να σώσει την Μαργαρίτα.

Είναι πολύ καλός μάγειρας ο Ιωάννης, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα, γιατί εκεί το χάνει. Ο Νίκος είναι πολύ καλός και όταν μαγειρεύει παλεύει, δίνει μάχη. Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο.

Η Μαργαρίτα έχει ταλέντο. Δοκιμάζει κάτι και ξέρει πώς να το μαγειρέψει. Ξέρω ότι θα πάει μέχρι τον τελικό, αλλά θα ήθελα να τη δω σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα, λίγο πριν το νέο ανατρεπτικό επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 τηλεθέαση 7/4: Πρώτο σταθερά! Σκληρό κοντράρισμα MasterChef με Άγριες Μέλισσες

MasterChef 5 - highlights 7/4: Τα νεύρα του Διονύση και η παρατήρηση του Ιωαννίδη για παραβίαση κανόνων υγιεινής

Share