Βαγγέλης Περρής: «Με τα παιδιά μου δεν ήμουν ποτέ φίλος! Πρέπει να είσαι γονιός»

Μας σύστησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά την κόρη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαγγέλης Περρής: «Με τα παιδιά μου δεν ήμουν ποτέ φίλος! Πρέπει να είσαι γονιός»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε ο Βαγγέλης Περρής μαζί με την κόρη του, Κρίστυ, την οποία μας γνώρισε και για πρώτη φορά.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος πολλές φορές έχει ξεσπάσει στον αέρα του Πρωινού όπου συμμετέχει, μίλησε για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την οικογένεια του.

Όσα αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής για τα παιδιά του

«Με τα παιδιά πρέπει να είσαι γονιός. Με τα παιδιά μου δεν ήμουν ποτέ φίλος, ήθελα να είμαι ο πατέρας τους», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τη στιγμή που πρόκειται κάποιος να ζητήσει το χέρι της κόρης του, φαίνεται πως το σενάριο δεν τον φοβίζει. «Για όλα είμαι έτοιμος αλλά δεν έχω αγωνία,Με ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένα, είναι δική τους επιλογή», εξομολογήθηκε.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή για τον Θέμο Αναστασιάδη

Δύο χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, με τον Βαγγέλη Περρή να προχωρά σε μια σπαρακτική ανάρτηση.

Χθες, Παρασκευή, συμπληρώθηκαν κιόλας δυο χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Θέμος Αναστασιάδης.

Ένας από τους πιο στενούς του φίλους ήταν ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος δημοσίευσε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Με ένα μακροσκελές κείμενο, ο ίδιος αποκαλύπτει δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές του καθώς και ότι τον συναντά στα όνειρα του.

«Όλα». Η έμπνευση έχει τη μουσική υπόκρουση του Flash. Τη μουσική τη βάζει η Βασιλική, λείπουν όλα τα υπόλοιπα. Μέχρι και οι τίτλοι αρχής. Μετά τις διαφημίσεις κλιματιστικών, κοντινό σε έναν κακοφωτισμένο τύπο. Μιλάει ανάμεσα σε σκιές που υποδύονται τους καλεσμένους. «Τελεβιζιόνε πόβερα», λέει και γελάει μέσα από τα δόντια. Rec. Ο περιζήτητος Ιάσονας σέρνει το χορό. Η ακριβοθώρητη Γαλάνη λέει αστεία.

Εξηγεί τα όνειρά του για τους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ο Σαββόπουλος. Παρέλαση της επικαιρότητας που ενίοτε δημιουργεί η ίδια η εκπομπή. Όλοι αλλιώτικοι, χωρίς την κυριακάτικη στολή, χαρούμενοι και ανοιχτόκαρδοι. Γελάμε με δάκρυα. Επίσης δακρύζουμε, καμία φορά χωρίς γέλια. Οικογένεια. Βραδινές κλήσεις.Το τηλέφωνο το κρατάει με τα δύο δάχτυλα, μακριά από το αυτί, σαν να το αποφεύγει. «Έλα, Μπίλυ». «Τι γίνεται, μπουμπού»; Του αρέσουν τα υποκοριστικά. Αποφεύγει τις αγκαλιές. Μυρίζει απολύμανση και χαρτί.

Φρέσκο το πρώτο φύλλο του «Πρωταθλητή» από το τυπογραφείο. Όλα στο κόκκινο. Ένα κάδρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τα ντέρμπι τα ακούει από το ραδιόφωνο, σε ένα βουνό. Γούρι. Κάνει το σταυρό του σα να σουβλίζει. Πιστεύει; Καγχασμός. Στο καντράν το όνομα των παιδιών. Ξανακάνει το σταυρό του. Μαύρα μπλουζάκια με συνθήματα. Μαύρα σύννεφα πάνω στην Κάντζα. «Φεύγουμε». Ένα δικαστικό έγγραφο που σκίζεται σε απευθείας μετάδοση. «Πάνω τους», λέει σκύβοντας στη μονταζιέρα. Ορμάμε. Μια ομάδα που δεν έχει ωράριο και κανόνες.

Οι αμούστακοι μοντέρ παντρεύονται, οι φοιτήτριες του Καποδιστριακού κάνουν παιδιά, το κοντέρ γράφει. ΟΛΑ 6, ΟΛΑ 8, ΟΛΑ 13.«Ακατανόητη επιτυχία», Ακατανόητες παρέες που έχουν την αναμενόμενη κατάληξη. Σκληρές μέρες. Το σύνθημα επανέρχεται. «Πάνω τους!». Ο ίδιος ορμά πάνω στο γλυκό με τυρί που έφερε η Δούκισσα. Επιστρέφουν τα γάργαρα γέλια. Ίσως έχουν μικρότερη διάρκεια. Ένα δωμάτιο με παιδικές ζωγραφιές και διορθωμένες σελίδες. Πρωινό στα νέα γραφεία. Φέρνει πορτοκαλάδες που νερώνονται από την προσωπική συγκίνηση. Καλοκαιρινά μηνύματα.

Ένα ήταν το τελευταίο. Από τότε τα λέμε στα όνειρα. Χτες ήρθε με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Δείτε εδώ και την συγκινητική ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού μετά τον θάνατο του Θέμου!

Βαγγέλης Περρής Θέμος Αναστασιάδης