Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μεγάλωσα με δυο μαμάδες στο ίδιο σπίτι, ο μπαμπάς μου έκανε δύο γάμους»

«Στη Νιγηρία επιτρέπεται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μεγάλωσα με δυο μαμάδες στο ίδιο σπίτι, ο μπαμπάς μου έκανε δύο γάμους»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στις δύο μαμάδες που είχε μέσα στο σπίτι αφού ο πατέρας της είχε κάνει δύο γάμους.

Όπως εξήγησε, αφού αναφέρθηκε φυσικά στην εμπειρία της στο Survivor, στη Νιγηρία επιτρέπεται να παντρευτεί κανείς πολλές φορές αν και η αλήθεια είναι πως δεν συμπάθησε ποτέ την μητριά της και από τότε που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, δεν έχουν καθόλου επικοινωνία.

Η αποκάλυψη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την οικογένειά της

«Βαφτίστηκα 12 χρονών γιατί ήμασταν έξι παιδιά και ο πατέρας μου δεν είχε χρήματα για να μας βαφτίσει. Μεγάλωσα με δυο μαμάδες που έμεναν στο ίδιο σπίτι. Ο πατέρας μου έκανε δύο γάμους. Στη Νιγηρία επιτρέπεται. Ο παππούς μου είχε 9 γυναίκες. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις και από την μαμά και από τον μπαμπά. Είμαι ευλογημένη γιατί μας μεγάλωσαν με αξιοπρέπεια.

Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δυο μαμάδες μέσα στο σπίτι. Ήταν περίεργο να βλέπω το μπαμπά μου ανάμεσα στη μητριά μου και τη μαμά μου. Από τότε που έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή, δεν έχω επικοινωνία με την μητριά μου. Δεν την συμπάθησα ποτέ πολύ.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου, δυσκολευτήκαμε οικονομικά. Ξεκίνησα να δουλεύω από 15 χρονών. Έκανα κοτσιδάκια στα κομμωτήρια. Είχα βγάλει πολλά λεφτά από τα κοτσιδάκια. Δούλεψα σε μπαρ. Ήμουν δέκα χρόνια τη νύχτα και ήταν η καλύτερη σχολή. Μου έμαθε τη ζωή. Πως να βλέπω τους ανθρώπους το πρωί και πώς το βράδυ».

«Το μαγιό που φορούσα το είχε επιλέξει η παραγωγή όχι εγώ»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το Survivor 4 και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, με αφορμή την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη που γυρίστηκε 2 φορές.

Η δημοσιογράφος, όπως κάθε φορά ήταν ειλικρινής και τα είπε όλα έξω από τα δόντια, ενώ όταν ήρθε η συζήτηση στο μαγιό της, το οποίο είχε χαρακτηρίσει ο Περικλής Κονδυλάτος πολύ προκλητικό, είπε πως ήταν επιλογή της παραγωγής.

«Περικλή, δεν το διάλεξα εγώ το μαγιό πραγματικά. Όταν κάναμε φίτινγκ μου το δώσανε από την παραγωγή και φόρεσα, του άρεσε και το πήρα. Δεν ήμουν προκλητικά ντυμένη. Ήμουν με το μαγιό μου, Και ούτως ή άλλος μην ξεχνάμε, ο Άγιος Δομίνικος είναι μια χώρα που είχε 40 βαθμούς», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.