Insta Poll: Ταιριαστό ζευγάρι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Εσείς δώσατε το αποτέλεσμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Insta Poll: Ταιριαστό ζευγάρι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Σε δημοσκόπηση που κάναμε στο Instagram του Youweekly.gr, σας ρωτήσαμε εάν θεωρείτε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την Χρύσα Μιχαλοπούλου ταιριαστό ζευγάρι και η απάντησή σας ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό θετική.

Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να μοιράζονται όλο και περισσότερα στοιχεία για το μεταξύ τους.

Μάλιστα μόλις χθες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την αγαπημένη του.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Μπείτε στα Instagram Stories του Youweekly.gr και μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα polls, κουίζ αλλά και συναρπαστικά βίντεο!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύντροφος

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι»

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, Χρύσα Μιχαλοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη και αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, εννοώντας πάντα τον κριτή του MasterChef και σπουδαίο σεφ είπε:

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, φανταστικά και υπάρχει και άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω πολύ καλά.

Γενικότερα, όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να θαυμάζεις τον άνθρωπο που είσαι μαζί του, να νιώθεις την παρουσία του και πως μπορείς να αποφορτίζεσαι δίπλα του. Στη δική μου περίπτωση, ισχύουν όλα αυτά και παραπάνω. Τα συζητάμε και ακούω τις συμβουλές του. Είναι πολύ ωραίος κριτής των πραγμάτων. Και η αλήθεια είναι ότι δεν συναντάς ανθρώπους με τέτοια εύστοχη άποψη. Αλλά αρκετά είπαμε για τον Λεωνίδα.»»,.

Η Χρύσα κάνει εκπομπή στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, samano radio. «Είναι CEO, εκείνος είναι εκεί και μπήκα κι εγώ. Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο, είναι ένας ωραίος τρόπος επικοινωνίας», σχολίασε.