Νίκος Βουρλιώτης: «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά δεν πήγα γιατί δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοιο project»

«Η γυναίκα μου το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν με κοιτάει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Βουρλιώτης: «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά δεν πήγα γιατί δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοιο project»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και την Όλγα Τσαουσέλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε με ειλικρίνεια παλιότερα και ο ίδιος έχει ασκήσει bullying ενώ δήλωσε πως του έχει δεχτεί πρόταση για το Survivor.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στη νέα ραδιοφωνική του εκπομπή αλλά και για τα άσχημα σχόλια που έχει δεχθεί.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βουρλιώτη

«Επανέρχομαι για να ξαναβάλω τη μουσική στη θέση της. Αγαπώ την τζαζ και την κλασσική μουσική, κυρίως όταν οδηγώ. Την κόρη μου δεν την κοιμίζω με μουσική, δεν κοιμάται, με κοιμίζει εκείνη. Σαν μπαμπάς είμαι ενθουσιασμένος, χαρούμενος πολύ και αρκετά πιο υπεύθυνος από πριν. Η γυναίκα μου το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν με κοιτάει. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητα των ζευγαριών λόγω του εγκλεισμού».

Αναφορικά με τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί είπε: «Είναι κακό να διαβάζεις κάτω από ένα τραγούδι κατάρες. Έχω κάνει bullying. Τότε που το κάναμε, όλοι όσοι το κάναμε, δεν ξέραμε τι σημαίνει αυτή η λέξη, όπως και δεν μας είχε πει κανείς πόσο ευαίσθητη λεπτομέρεια είναι αυτή. Μεγαλώσαμε σε μια άλλη εποχή και χωρίς να σημαίνει ότι έχουμε ελαφρυντικά γι’ αυτό, έχουμε φερθεί απαξιωτικά, κοροϊδευτικά σε τρίτους.

Μου έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά δεν πήγα γιατί δεν αισθάνομαι ότι μπορώ ούτε θέλω να συμμετέχω σε ένα τέτοιο project». Στο μεταξύ, τσακώσαμε τον Νίκο Βουρλιώτη σε πολύ τρυφερές στιγμές με την κορούλα του!

Λίγα λόγια για τον Νίκο Βουρλιώτη

Γεννήθηκε στα σύνορα του Κορυδαλλού και της Αγίας Βαρβάρας. Εργάστηκε για μια περίοδο ως σκιτσογράφος, δημιουργώντας γελοιογραφίες για εφημερίδες και περιοδικά. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ασχολήθηκε με τη μουσική ως DJ παίζοντας soul, funk και rap. Περίπου μια δεκαετία αργότερα, μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου, δημιούργησε τους Goin' Through.

Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα σε αυτά τα χρόνια κερδίζοντας 4 χρυσούς κι έναν πλατινένιο δίσκο. Έχει κυκλοφορήσει 1 maxi-single, 5 LPs, 5 CD-singles καθώς και πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών.

Είναι επίσης παραγωγός των 2 Streetbeat συλλογών σε CD από την BMG και τις Sony, Universal. Το 1998, δημιούργησε τη δισκογραφική εταιρεία Family The Label, η οποία συνεργάστηκε με διάφορες δισκογραφικές εταιρίες όπως οι BMG, Planetworks, Universal, Lyra, Def Jam Recordings (στην Νέα Υόρκη) και Stars Records (στη Βουλγαρία).

Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα clubs εντός κι εκτός συνόρων, μεταξύ των οποίων τα INTERNI, Balux, Villa Mercedes, Cinema, Lido, Hotel κ.ά. Επίσης, συνεργάστηκε με πολλά τηλεοπτικά κανάλια κάνοντας μουσικές εκπομπές, όπως το Streetbeat, μια από της παλιότερες και δημοφιλέστερες urban εκπομπές του MAD TV, ενώ στον ANT1 το talk show με τίτλο "Καληνύχτα Ελλάδα" και στο ΣΚΑΪ το μουσικό παιχνίδι το "Junior Music Stars". Παλαιότερα έκανε και ραδιοφωνική εκπομπή στον ΑΝΤ1 με τίτλο Πολιτική Κουζίνα.

Το καλοκαίρι του 2002, ο Βουρλιώτης συνεργάζεται με την Puma ως entertainment marketing manager της εταιρείας, που ήταν και χορηγός του, ενώ το 2015 μεταπήδησε στη ΝΙΚΕ παίρνοντας μέρος σε μεγάλες καμπάνιες.

Το 2006 βραβεύτηκε από το περιοδικό Status ως Άντρας της χρονιάς, ενώ το 2008 κυκλοφόρησε ένα CD με ποικιλία hip-hop και RnB κομματιών, με τίτλο NiVO Plays the Game 2. Το ίδιο έτος συμμετείχε ως Περικλής Καρασαβίδης στην ταινία Αϊ Φορ: Λούφα και Απαλλαγή (2008).

Το 2012 έπαιξε ως Στέλιος στο Poker Face και το 2013 ως μπράβος στο Ακάλυπτος. Υποδύθηκε το ρόλο του Τζίμη στις ταινίες The Bachelor (2016), The Bachelor 2 (2017) και The Bachelor 3 (2018) και το Λούη Συμεωνίδη στην ταινία Χαλβάη 5-0.