Πρίγκιπας Φίλιππος: Το μήνυμα του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για τον θάνατο του

Μετέφεραν και δημόσια τα συλλυπητήρια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρίγκιπας Φίλιππος: Το μήνυμα του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για τον θάνατο του

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από την ζωή ο πρίγκιπας Φίλιππος, τον οποίο αποχαιρέτησαν και δημόσια ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλεντον.

Ο σύζυγός της Βασίλισσας Ελισάβετ ταλαιπωρούταν από προβλήματα υγείας και στις 17 Φεβρουαρίου είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.

Ο εγγονός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλεντον έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, κοινοποιώντας μια φωτογραφία του Φίλιππου στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

Η ανάρτηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον για θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

«Με βαθιά θλίψη, η Αυτού Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα ανακοίνωσε το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, της Αυτοκρατορίας του Πρίγκιπα Φίλιππου, του Δούκα του Εδιμβούργου.

Ο βασιλιάς του, πέθανε ειρηνικά σήμερα το πρωί στο Κάστρο του Windsor. Βασιλική Οικογένεια ενώνεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να θρηνήσει την απώλεια του. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν σε εύθετο χρόνο.»

Πρίγκιπας Φίλιππος
Πρίγκιπας Φίλιππος μήνυμα από Κέιτ Μίντλετον και Ουίλιαμ

Αντιδράσεις με το μήνυμα του Χάρι και της Μέγκαν για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγο του Μέγκαν Μάρκλ μετέφεραν τα συλλυπητήρια τους.

Τρεις εβδομάδες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος δυστυχώς «έσβησε», με το Παλάτι να γνωστοποιεί τη δυσάρεστη είδηση σήμερα το μεσημέρι.

Λίγες ώρες μετά, ο εγγονός του πρίγκιπα, Χάρι και η αγαπημένη του, Μέγκαν Μάρκλe, μέσα από τον λογαριασμό τους στο Twitter μετέφεραν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του.

Το μήνυμα του πρίγκιπα Χάρης και της Μέγκαν Μάρκλ για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

«Αναπαύσου εν ειρήνη Αυτού Υψηλότητα Δούκα του Εδιμβούργου».

undefined