Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτηση της μετά την συνέντευξη στα Μεσάνυχτα - «Ένα μάθημα πήρα μόνο, ότι...»

«Για κάθε πρόβλημα που θα αναφέρεις, χιλιάδες εκεί έξω περνούν κάτι αντίστοιχο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτηση της μετά την συνέντευξη στα Μεσάνυχτα - «Ένα μάθημα πήρα μόνο, ότι...»

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια τον κόσμο, με αφορμή τα μηνύματα που δέχτηκε μετά την συνέντευξη της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Το βράδυ της Τετάρτης 9/4, η Χριστίνα βρέθηκε καλεσμένη στα Μεσάνυχτα και μίλησε για την απόφαση που πήραν με τον Σάκη Τανιμανίδη να προχωρήσουν στην εξωσωματική.

Μετά από την προβολή της εκπομπής, η Χριστίνα δέχτηκε πολλά μηνύματα υποστήριξης στο Instagram και για αυτόν τον λόγο προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα μετά την συνέντευξη της στα Μεσάνυχτα

“Από την Τετάρτη το βράδυ που προβλήθηκε η συνέντευξη στην Ελεονώρα διαβάζω τα μηνύματα σας και δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα μου! Συγκίνηση για την αγάπη σας, δύναμη για την απόφαση μου να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό, χαρά για όσο κουράγιο ή ελπίδα μπορεί να σας έδωσα, συμπόνια για τις ιστορίες σας!

Ένα μάθημα πήρα μόνο, ότι ό,τι και αν αντιμετωπίζουμε δεν είμαστε μόνοι. Για κάθε πρόβλημα που θα αναφέρεις, χιλιάδες εκεί έξω περνούν κάτι αντίστοιχο. Ξεπερνώντας τα ανόητα ταμπού και μιλώντας για ότι μας προβληματίζει ενωνόμαστε και προχωράμε. Σας αγαπώ πολύ και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να μοιραστώ την όποια ιστορία μου με τόσους δυνατούς ανθρώπους!”.

Χριστίνα Μπόμπα ανάρτηση μετά την συνέντευξη στα Μεσάνυχτα

"Προσπαθούσα δύο χρόνια να μείνω έγκυος. Μου ερχόταν περίοδος κι έκλαιγα"

«Ήταν για εμάς δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάναμε εξωσωματική οπότε περάσαμε απ όλα τα στάδια όταν δεν ερχόταν. Όταν κάναμε την εμβρυομεταφορά περίμενα και προσευχόμουν. Ήμασταν εξοικειωμένοι με την ιδέα ότι μπορεί να είναι δίδυμα, γιατί είχαμε βάλει δύο έμβρυα και το ευχόμουν» ανέφερε αρχικά.

«Πέρασαν περίπου 2 χρόνια και συνεχόμενα είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις και όλα ήταν πολύ καλά. Στη συνέχεια αυτό άρχισε να με καταβάλλει αλλά μετά από 2 χρόνια μου ερχόταν η περίοδος και έκλαιγα. Ψυχολογικά με έριχνε, ο Σάκης ήταν υποστηρικτικός και έλεγε “δεν πειράζει” και δεν έβγαζε το συναίσθημά του, προσπαθούσε να με στηρίξει. Κάποια στιγμή, στην καραντίνα νούμερο ένα αισθάνθηκα ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο κι ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους και ότι μειώνονται οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο».