Νανά Παλαιτσάκη: Νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Νοσηλεύεται από εχθές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νανά Παλαιτσάκη: Νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από εχθές η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι. Αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η Νανά Παλαιτσάκη είχε εμβολιαστεί λίγες ώρες πριν στο Λαϊκό, ωστόσο αργότερα μέσα στη μέρα αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Νανάς Παλαιτσάκη

Όπως διαβάζουμε σήμερα στο sfaknews.gr η κατάσταση της υγείας της Νανάς Παλαιτσάκη παραμένει σταθερή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους έχει ξεφύγει ευτυχώς από τον κίνδυνο. Παραμένει ωστόσο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μιας και οι γιατροί πρέπει να παρακολουθούν στενά την κατάστασή της σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποια επιπλοκή.

Νανά Παλαιτσάκη νοσοκομείο

Η τρυφερή φωτογραφία της Νανάς Παλαιτσάκη με τον γοητευτικό σύντροφό της

Η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την σχέση που έχει εδώ και δύο χρόνια και αποκάλυψε πως είναι πολύ ευτυχισμένη.

«Δεν έχει σημασία το πόσα χρόνια είσαι με κάποιον. Έχει σημασία το πώς ζεις τώρα. Όσοι σύντροφοι βρίσκονται δίπλα σε δημοσιογράφους ή σε ανθρώπους των media είναι ήρωες. Νιώθω ασφάλεια μαζί του. Ό,τι και να γίνει θα το λύσει. Και στα μάτια έχουμε κοινά και στα ζώδια έχουμε κοινά.

Αγαπάμε πάρα πολύ τα ζώα. Είμαι πολύ ήρεμη σε αυτή τη σχέση. Ενώ δεν είμαι ήρεμη. Θέλω να είμαι δυο βήματα πίσω από τον Βασίλη. Βάρκα με δύο καπετάνιους δε γίνεται, θα πέσει στα βράχια. Πρέπει να είναι ένας καπετάνιος. Σε μια σχέση κάποιος πρέπει να έχει το γενικό πρόσταγμα» είπε η Νανά Παλαιτσάκη. Δείτε το συγκινητικό μήνυμα της για τον θάνατο του πρώην συζύγου της.

νανά παλαιτσάκη σχέση