Λάμπης Λιβιεράτος: «Θέλω να υπάρχει το…. Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google»

«Να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λάμπης Λιβιεράτος: «Θέλω να υπάρχει το…. Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων σχολίασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ τόνισε πως θέλει να βλέπει την αναζήτηση που υπάρχει γι΄αυτό στην Google για να την ερμηνεύει.

Οι δηλώσεις του Λάμπη Λιβιεράτου στο Dot

«Τη δική μου περίπτωση την πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους, τους καλούς μου φίλους που είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και φυσικά τα παιδιά μου - δείτε εδώ τις κόρες του - και την μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα όπλα του για να το αντιμετωπίσει.

Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μιλήσω. Ήμουν εγκλωβισμένος. Έπρεπε να μιλήσω για να μην γραφτεί ότι να ‘ναι.

Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. Υπήρξε από μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας διακριτικότητα.

Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο».

Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Λίγα λόγια για τον Λάμπη Λιβιεράτο

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γ. Θεοδοσιάδη. Αποφοίτησε το 1987.

Στο θέατρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά χειμώνα του 1988 στην παράσταση “Ξενοδοχείο ο παράδεισος” μαζί με τους: Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Φέρτη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Το 1996 κυκλοφόρησε ο δίσκος του με τίτλο “Μπαμ και κάτω” σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και δική του και στίχους της Ναταλίας Γερμανού και του ίδιου του Λάμπη Λιβιεράτου. Ο δίσκος αυτός έγινε χρυσός. Το 1998 κυκλοφόρησε ο τέταρτος δίσκος του με τίτλο “Ποιος είναι αυτός”.

Λάμπης Λιβιεράτος ψυχιατρείο

Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών έγραψε ο Νίκος Καρβέλας εκτός από ένα τραγούδι που έγραψε η Ναταλία Γερμανού. Και αυτός ο δίσκος έγινε χρυσός.

Το 2000 κυκλοφορεί ένα signle με τίτλο “Λάμπεις μωρό μου” και το 2001 κυκλοφορεί και ο ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο “Έλα” σε στίχους και μουσική δική του αλλά και της Ναταλίας Γερμανού.