Νανά Παλαιτσάκη: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

«Δεν έχει σχέση το εμβόλιο με το θέμα νοσηλείας μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νανά Παλαιτσάκη: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Νανά Παλαιτσάκη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού πόνου στο στήθος. Η ίδια, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που της έστειλε.

Την ίδια στιγμή, η δημοσιογράφος εξήγησε πως το θέμα της νοσηλείας της, δεν συνδέεται κάπως με το εμβόλιο που έκανε λίγο πριν πάει στο νοσοκομείο, ενώ τόνισε πως το έκανε επειδή αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα και άρα ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη

«Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα ενδιαφέροντος και αγάπης.

2) Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεραποντες γιατρους μου, καθώς είχα οξύτατη πονο στο στήθος, κρυο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και προβλημα όρασης.

3 ) Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μετά θέτουμε τα ιατρικά μας θέματα.

4) Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστουν για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα

5) Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα

6 ) Εμβολιαστηκα ακριβώς ανήκω στις πολυ ευπαθείς ομάδες στο λαϊκό και είμαι πολυ χαρουμενη γι αυτό Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστω ολους πολύ»!

Νανά Παλαιτσάκη νοσοκομείο

Τα νεότερα με την υγεία της Νανάς Παλαιτσάκη

Όπως διαβάζουμε σήμερα στο sfaknews.gr η κατάσταση της υγείας της Νανάς Παλαιτσάκη παραμένει σταθερή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους έχει ξεφύγει ευτυχώς από τον κίνδυνο. Παραμένει ωστόσο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μιας και οι γιατροί πρέπει να παρακολουθούν στενά την κατάστασή της σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποια επιπλοκή.