Φίλιππος Σοφιανός: «Η υπόθεση Λιγνάδη δεν έχει τελειώσει ακόμα! Είναι και πάρα πολλά άλλα»

«Ας μη γίνει η διαγραφή σαν να βάζουμε μια ταφόπλακα στο θέμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φίλιππος Σοφιανός: «Η υπόθεση Λιγνάδη δεν έχει τελειώσει ακόμα! Είναι και πάρα πολλά άλλα»

Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, στο πλαίσιο της χθεσινής συνέλευσης του σωματείου των ηθοποιών, όπου ο Δημήτρη Λιγνάδης διαγράφηκε.

«Η υπόθεση του Λιγνάδη δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν είναι μόνο αυτά που κατηγορείται, είναι και πάρα πολλά άλλα. Οπότε, ας μη γίνει η διαγραφή σαν να βάζουμε μια ταφόπλακα στο θέμα και ησυχάζουμε με αυτό. Υπάρχουν άλλα προβλήματα που αναδεικνύονται πίσω από τον Λιγνάδη», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.

Επίσης, πρόσθεσε: «Είχα ζητήσει ραντεβού από τον κύριο Λιγνάδη όσο καιρό ήταν διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και η πόρτα ήταν ερμητικά κλειστή χωρίς καμία ανταπόκριση στο ραντεβού».

Φίλιππος Σοφιανός υπόθεση Λιγνάδη

«Ο Λιγνάδης πληρώνει το προσωπικό του πάθος»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα Secret, ο Σταμάτης Κραουνάκης θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Μεταξύ άλλων, ο μουσικοσυνθέτης ξεκαθάρισε πως ο σκηνοθέτης θα πληρώσει για το βρώμικο πάθος που είχε.

Παράλληλα, ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε τα εύσημά του στον Σπύρο Μπιμπίλα και στον Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για την πολύ σημαντική δουλειά που έκανε κατά την περίοδο των καταγγελιών.

«Είναι σωστό το ότι ξεσκεπάστηκαν πράγματα. Πολύ λυπάμαι για τον Λιγνάδη γιατί είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος, αλλά ξεσκεπάστηκε μια πολύ βρώμικη ιστορία και εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει με όλο αυτό το βάσανο που έβαλε στον εαυτό του και στις προτιμήσεις του.

Σταμάτης Κραουνάκης Δημήτρης Λιγνάδης

Μακάρι να μη βρεθεί ποτέ κάποιος ξανά στη θέση του. Η μεγάλη σοβαρότητα του θέματος αυτού ανάγκασε τους καλλιτέχνες να γίνουμε ένα. Η δουλειά του Μπιμπίλα και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών είναι άριστη, γιατί κατάφεραν εξαιρετικά πράγματα. Δυστυχώς ο Λιγνάδης τώρα θα πληρώσει το προσωπικό του πάθος. Και είναι έγκλημα να έχεις πάθος να ξεσκίζεις τις ψυχές ανθρώπων», είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.