Ελεονώρα Μελέτη: Στο πατρικό της περνάει την καραντίνα - Της πηγαίνει φαγητό η μαμά της

«Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Στο πατρικό της περνάει την καραντίνα - Της πηγαίνει φαγητό η μαμά της

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη και ακολουθώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες, έφυγε από το σπίτι της για να μην έρχεται σε επαφή με το σύζυγό και την κόρη της και πήγε να μείνει για λίγες ημέρες στο πατρικό της.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της στην καραντίνα.

Αυτή τη θέα έχει στο πατρικό της η Ελεονώρα Μελέτη

Σε μια από τις αναρτήσεις της μάλιστα, είδαμε και την απίστευτη θέα που έχει από το μπαλκόνι του πατρικού της σπιτιού. Ενώ, όπως αποκάλυψε της πηγαίνει φαγητό η μαμά της.

«Με αυτή τη θέα στο πατρικό μου, όπου έχω αποσυρθεί, διαβάζω ένα προς ένα τα χιλιάδες – κυριολεκτικά – μηνύματα σας και καταλαβαίνω δύο πράγματα: πρώτον έχουμε πολλοί Covid την ίδια στιγμή, περαστικά μας! Δεύτερον με σκεφτήκατε και μου στείλατε τη σκέψη σας με ένα μήνυμα και αυτό πέρα το ότι με τιμά, με κάνει πολύ πολύ χαρούμενη! Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου» έγραψε στα Instagram Stories της.

Ελεονώρα Μελέτη κορωνοϊός πατρικό σπίτι

«Μόλις έμαθα ότι έχω κορωνοϊό έβαλα τα κλάματα»

Η παρουσιάστρια, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξήγησε πως αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε ότι το τεστ της ήταν θετικό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως αποφάσισε να κάνει τεστ επειδή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα.

«Αιφνιδιάστηκα γιατί όντως πρόσεχα πάρα πολύ και είχα και πολύ περιορισμένες επαφές. Το θέμα είναι ότι επειδή εγώ ήρθα για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, σε εξωτερικό χώρο, σε επαφή με κρούσμα επιβεβαιωμένο δύο ημερών πριν, με πήρε το κρούσμα και μου είπε ότι βγήκε θετική. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν… σιγά μην έχω κολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση.

Δεν έδωσα σημασία, είπα ότι θα κάνω το τεστ και θα βγει αρνητικό. Μιλάω με τους γιατρούς και μάλλον δεν έχω κολλήσει από το κρούσμα αυτό, τον έχω κολλήσει από κάπου αλλού λογικά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, κάνανε τεστ όλοι στο σπίτι και είναι αρνητικοί. Δεν έχω ούτε δέκατα, ούτε πονάει το σώμα μου. Μόλις έμαθα ότι έχω κορονοϊό έβαλα τα κλάματα. Ήταν πολλές οι σκέψεις στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.