Νέα καταγγελία από την Μαρία Αλεξάνδρου - «Τρία άγνωστα πρόσωπα ασελγούσαν πάνω μου για ώρες»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα καταγγελία από την Μαρία Αλεξάνδρου - «Τρία άγνωστα πρόσωπα ασελγούσαν πάνω μου για ώρες»

Μια νέα καταγγελία έκανε η Μαρία Αλεξάνδρου, όπως λένε πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε πως την επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο και σε αγροτική περιοχή, τρεις άγνωστοι άνδρες ασελγούσαν πάνω της επί 3 ώρες.

Μετά τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια γυναικών που την απήγαγαν, την έδειραν και την κούρεψαν με ψαλίδι σε μια ερημική τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη, συγκλονίζει ξανά.

Αυτή είναι η νέα καταγγελία της Μαρίας Αλεξάνδρου

Σύμφωνα με το thestival.gr, η Μαρία Αλεξάνδρου κατήγγειλε την Κυριακή στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων- Μενεμένης πως τα ξημερώματα του Σαββάτου, τέσσερα άτομα από το περιβάλλον της, με τη χρήση σωματικής βίας την επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Εκεί, τρία άγνωστα σε αυτήν πρόσωπα, προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της που διήρκησαν 3 ώρες.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για την καταγγελία της 29χρονης.

καταγγελία Μαρία Αλεξάνδρου

«Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα και λόγω του ότι είμαι αυτή που είμαι και ζηλεύουν»

Η Μαρία Αλεξάνδρου, μοντέλο και ηθοποιός αισθησιακών ταινιών μίλησε στο T-live για τον εφιάλτη που πέρασε, όταν την απήγαγαν, την έδειραν και την κούρεψαν, πριν από έναν χρόνο.

«Δεν είναι πολύ εύκολο να συζητάς γι’ αυτό και όταν περνάς κάτι τέτοιο. Είμαι συντετριμμένη από αυτό και εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημοσιοποίησα και τις φωτογραφίες. Ήταν κάτι πολύ άσχημο και κάτι παραπάνω από συνταρακτικό» είπε με τρεμάμενη φωνή το μοντέλο και εξομολογήθηκε καρέ καρέ πώς έγινε η αρπαγή», ανέφερε αρχικά., η μελαχρινή καλλονή που είχε σχέση στο παρελθόν με τον Δημήτρη Πυργίδη.

«Ήταν ψυχοπαθείς μαζί μου. Οι γυναίκες είχαν το μένος και το μίσος μαζί μου. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα καιρό πριν, αλλά δεν είχα δώσει βάση. Όχι μόνο γιατί ήμουν με εκείνον τον σύντροφο τότε, αλλά λόγω του ότι είμαι αυτή που είμαι και ζηλεύουν. Δεν το πήρα και στα σοβαρά… Δεν περίμενα ότι ένας άνθρωπος θα καθοδηγήσει άλλους 5-6 ανθρώπους να φτάσουν ως εκεί. (…)

Στην ερημική τοποθεσία που με πήγαν, μου επιτέθηκαν με μαχαίρι, έχω μία ουλή που δε μπορώ να σας τη δείξω τώρα δημόσια. Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά και μετά προχώρησαν σε άλλες διαδικασίες, όπως το κούρεμα, κακοποίηση και λεκτική βία. Το πιο συνταρακτικό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν πεσμένη κάτω και με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι. Με έσυραν στον δρόμο και μου έσκισαν τα ρούχα. Προσπάθησαν να αλλοιώσουν την ομορφιά μου».