Ταξίδι στην Κρήτη για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μαζί και η κόρη της ηθοποιού, Εύα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ταξίδι στην Κρήτη για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο

Στην Κρήτη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος. Ενώ, μαζί με το ζευγάρι είναι και η κόρη της ηθοποιού, Εύα. Η μικρή κάνει τηλεκπαίδευση, για αυτό και μπόρεσαν να πάνε με άνεση στο νησί, τόπο καταγωγής του σεφ.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και οι δυο, μοιράζονται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους που είναι γεμάτη πράσινο και φύση. Αφού, αποφεύγουν κεντρικούς δρόμους και μένουν κυρίως στο σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου που έχει μεγάλη αυλή.

Στην Κρήτη το ζευγάρι είχε ταξιδέψει και στην πρώτη καραντίνα. Τότε μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη είχε αποκαλύψει:

«Ναι αποφασίσαμε να έρθουμε στην Κρήτη για δύο εβδομάδες γιατί ο άντρας μου έπρεπε να κατέβει για δουλειές και αφού η κόρη μου κάνει τηλεκπαίδευση μπορέσαμε να το κάνουμε. Όσο να πεις εδώ η καραντίνα περνάει λίγο πιο ευχάριστα.

Η Κρήτη είναι ένας τόπος μαγικός και αισθάνομαι πολύ όμορφα που έχω ένα μέρος σαν την Κρήτη να νιώθω ότι είναι δικό μου μέρος. Οι άνθρωποι εδώ είναι απίστευτοι, με έχουν αγκαλιάσει με φοβερό τρόπο. Πέρα από τη δική μου οικογένεια εδώ στην Κρήτη και όλοι οι άνθρωποι όσοι έχω γνωρίσει εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και γενναιόδωροι».

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Και η Εύα θα το ήθελε πολύ»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, για την κόρη της Εύα αλλά και για τα επαγγελματικά της βήματα.

«Προτάσεις έχουν γίνει για διάφορα κονσεπτ και για τον Λευτέρη και για τους δύο μαζί. Τα σκέφτεσαι όλα και κρίνεις πότε είναι κατάλληλο να γίνουν. Υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό πεδίο. Δεν συμφωνούσαμε και έκρινα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Είναι κάτι ξένο για μένα. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω πάλι πίσω, όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχα προτάσεις που δεν αφορούσαν την υποκριτική. Είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσα να υποστηρίξω. Θέλω να είναι κάτι που είμαι σίγουρη». Όταν είσαι σε ένα σήριαλ, σε ένα θέατρο κρύβεσαι πίσω από ένα ρόλο. Στην τηλεόραση είσαι ο εαυτός σου. Το σκέφτομαι πολύ πριν το κάνω», δήλωσε αρχικά.

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ.

Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει», εξομολογήθηκε και με αυτή την εμφάνιση διέψευσε πως είναι έγκυος.