Νάντια Μπουλέ: Το καλοκαίρι ο ερχομός του μωρού της

Αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει πάρει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νάντια Μπουλέ: Το καλοκαίρι ο ερχομός του μωρού της

Μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται με το καλό να γεννήσει η Νάντια Μπουλέ, καθώς βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

H όμορφη ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Γιώργος Ισαάκ, ανυπομονούν να κρατήσουν αγκαλιά το κοριτσάκι τους και η χαρά τους είναι φυσικά τεράστια.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω ενός Q&A που έκανε, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα πράγματα για την εγκυμοσύνη.

Μέσα στις απαντήσεις μάλιστα, αποκάλυψε πως είναι στον έβδομο μήνα,έχει πάρει 4,5 κιλά και πως πρόκειται να γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι!

Νάντια Μπουλέ το καλοκαίρι ο ερχομός του μωρού της

«Είχα την πεποίθηση ότι μάλλον δεν θα μείνω έγκυος»

Η Νάντια Μπουλέ είναι καλεσμένη αύριο (27/3) στην εκπομπή Dot και σε απόσπασμα της συνέντευξης που έπαιξε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Love it, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως πίστευε ότι δε θα μπορέσει να μείνει έγκυος.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από μερικές εβδομάδες και στις νέες της δηλώσεις εξηγεί πως όταν έμαθε ότι είναι έγκυος ξαφνιάστηκε.

«Δεν είχε πάει καν το μυαλό μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα, δεν είχα κανέναν λόγο να το σκεφτώ. Εν τω μεταξύ είχα ταλαιπωρηθεί από πολύ μικρή από διάφορα ορμονικά, γυναικολογικά προβλήματα. Είχα την πεποίθηση ότι μάλλον δεν θα μου προκύψει αυτό στη ζωή μου. Όταν πήρα το τεστ έλεγα από μέσα μου αποκλείεται. Δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας…».