Νανά Παλαιτσάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο φορώντας ιατρικά καλώδια στο στήθος

«Να ξέρετε πάντως ότι δίνω "σκληρή " μάχη...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νανά Παλαιτσάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο φορώντας ιατρικά καλώδια στο στήθος

Μια νέα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο θέλησε να αναρτήσει η Νανά Παλαιτσάκη, μετά το βαρύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου.

Η δημοσιογράφος από την στιγμή που νοσηλεύτηκε κρατά ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες.

Πριν μερικές ώρες, η ίδια ανάρτησε ένα νέο στιγμιότυπο, στο οποίο έχει τα ιατρικά καλώδια στο στήθος της και βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η νέα φωτογραφία της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι ν αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα, παρα πολλοί.... Εγώ σήμερα νιώθω ότι τα πολυχρωμα καλώδια είναι πολυ πρωτοποριακό κόσμημα για το ντεκολτέ Θέλω ο κοσμηματοπωλης Lefteris Andriopoulos να δημιουργήσει για το καλοκαίρι...

Κόσμημα πανω σε αυτή την ιδέα. Αγαπες μου να έχετε πιστη στο Θεό, να θυμάστε ότι τίποτα δεν μένει για παντα ουτε τα καλά ουτε τα άσχημα . Να ξέρετε πάντως ότι δίνω "σκληρή " μάχη για καφέ».

Νανά Παλαιτσάκη η νέα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Η χθεσινή ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Αγαπημένοι μου φίλοι Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή καρδιολογίας κυρίου Ανδρικοπουλου 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολόγους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι "δεύτερο σπίτι μου " τα τελευταία 11 χρόνια.

3) Η έγνοια τους για το πως νιώθω, είναι τόσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου 4) Είναι αδύνατον ν απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνύματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα. 5 ) Είμαι πολυ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό

6 ) θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα 8 ) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικά γνωρίζουν τις διαδικασίες 9 ) Αγνοώ μηνύματα "μίσους" καθώς επέλεγα την φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπούν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια.

10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε η που στέλνετε μηνύματα Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχολήπτες, μοντέρ, αρχισυντακτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές 11 ) Αυτό που θέλω πολυ είναι ένα Fredo Caputchino μετριο... Τα φιλιά μου».

Νανά Παλαιτσάκη νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο