Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Είναι έγκυος η κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγος του

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς
News 14.04.2021 14:10
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο ηθοποιός, Βασίλης Χαλακατεβάκης και δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του, ανακοινώνοντας πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς στα 62 του.

Η κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγός του διανύει τους τελευταίους μήνες της κύησης και συγκεκριμένα σε 3 μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους.

Η ανακοίνωση του Βασίλη Χαλακατεβάκη για το πρώτο του παιδί

«Έχουμε με τη σύζυγό μου 20 χρόνια διαφορά ηλικίας και θα σου δώσω μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Το βάλαμε μπροστά. Είμαστε πολύ καλά και τα πράγματα πάνε καλά, οπότε ολοκληρώνεται η ευτυχία. Είναι κοριτσάκι», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης που τον παρακολουθούμε μια φορά την εβδομάδα στην επιτυχημένη σειρά Καφέ της Χαράς.

«Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα»

Καλεσμένος στο “The 2night Show” ήταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο αγαπημένος «Φούρναρης», από τη σειρά Καφέ της Χαράς. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη - Πέθανε η μητέρα του

Αλλάζει ημέρα προβολής το Καφέ της Χαράς

Share