Πένθος - Έφυγε από τη ζωή ο γιος του Δημήτρη Κολλάτου, Άλκης

Πολύ δύσκολες ώρες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πένθος - Έφυγε από τη ζωή ο γιος του Δημήτρη Κολλάτου, Άλκης

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο σκηνοθέτης και συγγραφέας, Δημήτρης Κολλάτος. Έχει βυθιστεί στο θρήνο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος του Άλκης από ανακοπή καρδιές.

Ο Άλκης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης 14/4, κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Δίπλα του ήταν ο αδερφός του, Αλέξανδρος.

Την άσχημη αυτή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, δημοσιεύοντας φωτογραφία του. Ο γιος του Δημήτρη Κολλάτου, νοσηλευόταν στο Τζάνειο. Από τη ζωή έφυγε και ο Νίκος Δανίκας.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κολλάτου για τον θάνατο του γιου του

«Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Άλκης» Σήμερα το πρωί έφυγε ο Άλκης από ανακοπή στο Τζάνειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν δίπλα του. Εγώ σπίτι μου, τα ποδιά μου με φοβερούς πόνους με κράτησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Άλκης» έγραψε ο Δημήτρης Κολλάτος στην ανάρτησή του.

Δημήτρης Κολλάτος γιος πέθανε

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Κολλάτου για τον γιο του Άλκη

Σε συνέντευξή του πριν από τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Κολλάτος, μιλώντας για τον γιο του, Άλκη είχε πει:

«Ο γιος μου δεν έχει ιδιαίτερες ικανότητες, έχει πολλά προβλήματα. Αυτό που λένε ότι τα παιδιά αυτά έχουν ιδιαίτερες ικανότητες είναι σαχλαμάρα, το λέμε για παρηγοριά.

Ένα αυτιστικό παιδί είναι κόλαση! Όταν μεγαλώνεις το πρόβλημα είναι τι το κάνεις το παιδί όταν φύγεις. Η σύζυγός μου αυτοκτόνησε γιατί δεν το άντεξε.Αν ο Αλέξανδρος δεν ήταν πολύ καλό παιδί και δεν αγαπούσε τον Άλκη, θα τον σκότωνα τον Άλκη!

Δημήτρης Κολλάτος γιος αυτιστικός

Να τον αφήσω να τον βασανίζουν, να τον τρελάνουν στα φάρμακα, να τον κάνουν φυτό; Το τρομερό θα ήταν να μην τον πάρω μαζί μου. Αν υπάρχει Θεός ας τον πάρει. Λένε ψέματα οι γονείς, λένε το περίφημο “παιδί με ειδικές ικανότητες”. Ποια είναι η ικανότητα του Άλκη; Να τα σπάει όλα;»