Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η κούκλα σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ποζάρει με την αδερφή της

Η ομοιότητα τους είναι συγκλονιστική

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η κούκλα σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ποζάρει με την αδερφή της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η καλλονή σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία παρέα με την αδερφή της και η ομοιότητα είναι συγκλονιστική.

Η ηθοποιός που συμμετέχει φέτος στις Άγριες Μέλισσες διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό σεφ, με τον οποίον την τσακώσαμε και στο γήπεδο.

Η αδερφή μάλιστα της Χρύσας είναι επίσης ηθοποιός και η ομοιότητα που έχουν είναι τρομερή, ενώ και οι δύο είναι εκπληκτικά όμορφες!

Η Χρύσα πόζαρε στον φακό μαζί με την αδερφή της και μοιράστηκε την φωτογραφία αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram!

Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου με την αδερφή της

Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει με την αδερφή της

Η αναφορά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι»

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, Χρύσα Μιχαλοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη και αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, εννοώντας πάντα τον κριτή του MasterChef και σπουδαίο σεφ είπε:

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, φανταστικά και υπάρχει και άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω πολύ καλά»,.

Η Χρύσα κάνει εκπομπή στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, samano radio. «Είναι CEO, εκείνος είναι εκεί και μπήκα κι εγώ. Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο, είναι ένας ωραίος τρόπος επικοινωνίας», σχολίασε.