Πάνος Κοκκινόπουλος: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«First step to freedom»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Κοκκινόπουλος: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αποφάσισε να κάνει ο Πάνος Κοκκινόπουλος, με τον ίδιο να γνωστοποιεί αυτό το αισιόδοξο γεγονός.

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης πήγε να στο νοσοκομείο προκειμένου να του χορηγηθεί η πρώτη δόση του εμβολίου. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος φάνηκε ενθουσιασμένος με την όλη διαδικασία.

Ο ίδιος -που έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές για το θέμα των καταγγελιών- δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το γεγονός αυτό και στην λεζάντα έγραψε:

«First step to freedom: Αρεταίειο νοσοκομείο. 1η δόση εμβολίου Pfizer. Εξαιρετική, ταχύτατη, ευγενική διαδικασία. Πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα. Αισθανόμουνα τα χαμόγελα των γιατρών και των νοσηλευτών πίσω από τις μάσκες!».

Πάνος Κοκκινόπουλος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε και ο Αντίνοος Αλμπάνης

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντίνοος Αλμπάνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανήκει στις ευπαθείς ομάδες μετά από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, και έτσι έκλεισε το ραντεβού του για να κάνει το εμβόλιό του.

Με την ανάρτησή του στο Instagram έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όλους τους followers του προκειμένου να κλείσουν όσοι μπορούν το δικό τους ραντεβού.

Αντίνοος Αλμπάνης εμβόλιο