Τομ Χάνκς: Καταγγέλλουν τον γιο του, Τσετ, για σωματική και ψυχολογική βία

Η πρώην σύντροφος του ζητά ένα εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τομ Χάνκς: Καταγγέλλουν τον γιο του, Τσετ, για σωματική και ψυχολογική βία

Χαμό έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφορεί για τον γιο του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, Τσετ, η οποία έχει κάνει κιόλας τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ο Τσετ κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του, Κιάνα Πάρκερ για σωματική και ψυχολογική βία. Η ίδια του ζητά μέσω της μήνυσης που κατέθεσε ένα εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail, η σχέση τους κατέληξε σε χωρισμό και κατά συνέπεια στη σοκαριστική καταγγελία. Ο δικηγόρος του Τσετ Χανκς είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Κιάνα Πάρκερ είναι σοκαριστικοί. Οι ισχυρισμοί της είναι εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί». Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, ο Τομ Χανκς διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό!

ο γιος του Τομ Χάνκς κατηγορείται για βία

Λίγα λόγια για τον Τομ Χανκς

Ο Τομ Χανκς (Thomas Jeffrey "Tom" Hanks, 9 Ιουλίου 1956) είναι Αμερικάνος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ο Χανκς δούλεψε στην τηλεόραση και σε οικογενειακές κωμωδίες, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός με την ταινία Μπιγκ (Big) το 1988, πριν επιτύχει και σαν δραματικός ηθοποιός σε επιτυχημένες ταινίες όπως Φιλαδέλφεια (Philadelphia, 1993) και Φόρεστ Γκαμπ (Forrest Gump, 1994) για τις οποίες κέρδισε συνεχόμενα το βραβείο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου τις χρονιές 1993 και 1994.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καλλιτεχνικές και εισπρακτικές επιτυχίες όπως Το Δικό Τους Παιχνίδι (A League of their Own, 1992), Άγρυπνος στο Σιάτλ (Sleepless in Seattle, 1993), Απόλλο 13 (Apollo 13, 1995), Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν (Saving Private Ryan, 1998), Έχετε Μήνυμα Στον Υπολογιστή Σας (You've Got Mail, 1998), Το Πράσινο Μίλι (The Green Mile, 1999), Ο Ναυαγός (Cast Away, 2000), Πιάσε Με Αν Μπορείς (Catch Me If You Can, 2002), Κώδικας Da Vinci (The Da Vinci Code, 2006), Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά (Extremely Loud and Incredibly Close, 2011) και Captain Phillips (2013). Έχει επίσης δανείσει τη φωνή του στις ταινίες κινουμένων σχεδίων Toy Story (1995), Toy Story 2 (1999) και Toy Story 3 (2010).

Οι συνολικές εισπράξεις των ταινιών του στο αμερικανικό box office ξεπερνούν τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια