Κώστας Σπυρόπουλος: Βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο με κορωνοϊό - Κρίσιμη η κατάσταση του

Παλεύει να μην διασωληνωθεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Σπυρόπουλος: Βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο με κορωνοϊό - Κρίσιμη η κατάσταση του

Για πέμπτη μέρα νοσηλεύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος στο νοσοκομείο, καθώς πριν μερικές μέρες διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η κατάσταση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού όπως όλα δείχνουν είναι σοβαρή και κρίσιμη και μάλιστα παλεύει για να μην διασωληνωθεί.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: “Η κατάσταση του είναι σοβαρή. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Παίρνει φουλ οξυγόνο, είναι στα μέγιστα η ποσότητα. Προσεύχονται οι άνθρωποι να μη διασωληνωθεί”.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό, Κώστα Σπυρόπουλο

Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1964.

Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη σχολή Ηλεκτρονικών – Φυσικών στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, αποφάσισε να μπει με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δάσκαλοι του ήταν η Μαίρη Αρώνη, ο Τάσος Λιγνάδης και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου.

κορωνοϊός Κώστας Σπυρόπουλος

Το 1987 πήρε μέρος στην οντισιόν που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για το έργο “Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά” σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου. Ο ηθοποιός είχε σχέση με την αείμνηστη ηθοποιό μέχρι το θάνατό της, το 1996. Λίγο αργότερα υπήρξε ζευγάρι με την Δήμητρα Λιάνη. Το 2003 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Σαν τον σκύλο με τη γάτα» ο Κώστας Σπυρόπουλου γνώρισε την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου με την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2008.

Ο γάμος κράτησε τρία χρόνια και το 2011 αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει συνεργαστεί με αξιόλογα ονόματα του θεάτρου, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Νίκος Γαλανός κ.α.