Φλορίντα Πετρουτσέλι για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό: «Τις πρώτες μέρες έμεινα απομονωμένη σε ένα υπόγειο»

«Μετά με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου να ανέβω γιατί είναι όλοι θετικοί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φλορίντα Πετρουτσέλι για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό: «Τις πρώτες μέρες έμεινα απομονωμένη σε ένα υπόγειο»

Το πρωί της Πέμπτης, η Φλορίντα Πετρουτσέλι συνδέθηκε ζωντανά στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βιώνει με την οικογένεια της λόγω κορωνοϊού.

Η ίδια χθες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της με τα δύο παιδιά είναι θετικοί στον ιό.

Φλορίντα Πετρουτσέλι κορωνοϊός

Οι δηλώσεις της Φλορίντα Πετρουτσέλι

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι στη φάση που σχεδόν τελειώνει. Έχουν περάσει δυο βδομάδες. Δεν ξέρω πως κόλλησα. Φαντάζομαι κάτι απλό συνέβη. Εγώ κάνω συνήθως μια φορά τη βδομάδα τεστ. Βγήκα θετική και δεν είχα κάποιο σύμπτωμα. Πέρα από μια ελαφρά ενόχληση στον λαιμό, σαν να είχα κρυώσει. Τις πρώτες τέσσερις μέρες έμεινα απομονωμένη κάτω σε ένα υπόγειο.

Μετά από τέσσερις μέρες με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου να ανέβω γιατί είναι όλοι θετικοί. Ο μικρός είναι 10 μηνών και η μεγάλη δυόμιση χρονών. Τα παιδιά δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ίσα-ίσα έχουν υπερβολική ενέργεια. Παίρνουν κάτι βιταμίνες για το ανοσοποιητικό και νομίζω πως τους δίνει παραπάνω ενέργεια. Αλλά είμαστε καλά. Πέρασε σχετικά χαλαρά αυτό».

Λίγα λόγια για την Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η Φλορίντα είναι καρπός ενός ελληνοϊταλικού έρωτα (Ιταλός ο πατέρας, Ελληνίδα η μητέρα). «Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά η οικογένεια έφυγε αμέσως για Ιταλία. Μέχρι τα 18 έζησα στη Φότζια, μετά πήγα Μιλάνο και στα 20 ήρθα Ελλάδα».

Τι ήταν αυτό που την έφερε στη χώρα μας; Οι λόγοι ήταν ουσιαστικά δύο. Ο δεύτερος είχε να κάνει με δουλειά. Εχοντας σπουδάσει μόδα θεώρησε ότι στην Ελλάδα θα μπορούσε ευκολότερα να κάνει πράγματα πάνω στο αντικείμενό της, μια και ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος σε σχέση με την Ιταλία.

Ο πρώτος και κυριότερος λόγος όμως ήταν ο έρωτας. Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά και κλείνοντας περίπου ένα χρόνο στην Ελλάδα ήρθε και ο χωρισμός, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Εκείνη όμως δεν πήρε το δρόμο του γυρισμού. Εμεινε και πέρασε από αρκετές δουλειές, όπως βοηθός στιλίστα σε περιοδικά και μοντέλο σε πρακτορείο, ενώ δοκίμασε την τύχη της σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Κάπου εκεί βρήκε και το… εισιτήριο για την τηλεόραση. «Είχα βγει Μις Μπικίνι, είχε έρθει το Star για να καλύψει το διαγωνισμό και μου πρότειναν, επειδή ήθελαν μία κοπέλα να μιλάει για lifestyle και μόδα, να πάω να με δουν και να μιλήσουμε. Δεν είχα τίποτα να χάσω. Πήγα και μου βγήκε σε καλό».