Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ η Ζήνα Κουτσελίνη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ η Ζήνα Κουτσελίνη
News 15.04.2021 19:48
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν από λίγη ώρα, η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει τη δική της κατάθεση για την δολοφονία του καλού της φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια είναι συντετριμμένη με την είδηση της δολοφονίας και μάλιστα, στην εκπομπή της Δευτέρας μίλησε με τα πιο υπέροχα λόγια για τον δημοσιογράφο ο οποίος όπως είπε, στάθηκε στο πλευρό της σαν αδερφός.

Σήμερα λοιπόν, βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση και να βοηθήσει όσο μπορεί τις έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να βρεθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ.

Φωτογραφίες από την άφιξη της Ζήνας Κουτσελίνη στη ΓΑΔΑ

Ζήνα Κουτσελίνη Καραϊβάζ
Ζήνα Κουτσελίνη κατάθεση

Όσα κατέθεσε η σύζυγός του στις Αρχές

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, με όση δύναμη της έχει απομείνει μετά τη δολοφονία του, βρήκε το κουράγιο να καταθέσει στην αστυνομία με σκοπό να βρεθούν οι δράστες.

Η κ. Στάθα, δήλωσε πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν έβγαιναν συχνά από το σπίτι. Και αν έβγαιναν θα πήγαιναν συνήθως για καφέ ή φαγητό. Ενώ, ρωτήθηκε και για τις μετακινήσεις του δημοσιογράφου όταν έφευγε από το σπίτι.

«Ο Γιώργος ήταν άνθρωπος της οικογένειας, του άρεσε η οικογενειακή ζωή. Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό, όπου εργαζόταν, είτε ερχόταν απευθείας σπίτι, είτε πήγαινε σε συναντήσεις με συνδικαλιστές της αστυνομίας. Όταν βγαίναμε, πηγαίναμε συνήθως για καφέ ή φαγητό. Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον», είπε μεταξύ άλλων.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ με τη σύζυγό του

Η Ζήνα Κουτσελίνη μάλιστα, θέλησε να αποκαλύψει, την τελευταία επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ με την σύζυγό του, Στάθα.

«Επειδή ειδωθήκαμε στο σπίτι της Στάθας και είναι ωραίο να πούμε την αλήθεια της οικογένειας, η Στάθα τον περίμενε για να φάνε. Έφυγε από δω έφυγε 1:40 και στη διαδρομή πήρε την Στάθα και τη ρωτούσε τι φαγητό έχουν. Η Στάθα του λέει: “Κοκκινιστό. Να φτιάξω και ρυζάκι;”. Η Στάθα έβλεπε τη ώρα να περνάει και μαθαίνει για κάτι που έγινε στην περιοχή και δεν πιστεύει ότι ήταν ο Γιώργος. Ψάχνει να δει μήπως ο Γιώργος έρχεται να τον στείλει να δει τι είναι το ρεπορτάζ αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Καραϊβάζ: Η εντολή που έδωσε η οικογένεια του στους δικηγόρους

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο με τους δολοφόνους - Ποια πρόσωπα υποψιάζεται η αστυνομία

Share