Γιάννης Πλούταρχος για Μικρούτσικο: «Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κάνει τα πάντα»

Απάντησε στην επίμαχη δήλωση που έκανε ο παρουσιαστής για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Πλούταρχος για Μικρούτσικο: «Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κάνει τα πάντα»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο, ο Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να δώσει με πολύ ευγενικό τρόπο την απάντησή του στο σχόλιο που είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά της Ελένης Φουρέιρα και κατά του House of Fame.

«Έχουμε το σύνδρομο της Ελένης Φουρέιρα. Είναι εξαιρετική και μια χαρά το τραγούδι που είπε στη Eurovision, αλλά θα βάλω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision; Γιατί να παρουσιάσει η Φουρέιρα; Δεν το λέω με κάποιον φανατισμό.

Έχω πολύ καλή πρόθεση. Το να παρουσιάζουν οι παρουσιαστές εκπομπές είναι το αυτονόητο, το να παρουσιάζουν μη παρουσιαστές εκπομπές είναι το παράλογο. Επειδή; Επειδή είναι όμορφοι, ένα εκατομμύριο είδη εκπομπών για να βγάζει την ομορφιά της και να την περιφέρει», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο Καλύτερα δεν γίνεται.

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

O τραγουδιστής, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο, απάντησε με νόημα: «Η Ελένη μπορεί να κάνει τα πάντα με πάρα πολύ εύκολο τρόπο. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ο εαυτός της. αυτό είναι η Ελένη. Ή την αγαπάς ή δεν την αγαπάς. Τελείωσε».

Η συγκινητική αποκάλυψη του Γιάννη Πλούταρχου για την καριέρα του

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιάννης Πλούταρχος μπήκε στην Ακαδημία και μοιράστηκε με τους σπουδαστές μερικές σκέψεις του για την καριέρα του, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε μαζί του ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του.

Μετά την είσοδο του Πάνου Καλίδη στο παιχνίδι, σειρά είχε και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος είναι και ένας από τους τέσσερις κριτές του show.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε στους σπουδαστές: «Αυτός ο χώρος είναι τρομερά απαιτητικός, ο χώρος του τραγουδιού, και τρομερά ανταγωνιστικός. Θα έλεγα και σκληρός. Τα πάντα σε αυτόν τον χώρο είναι ψυχολογία… Παλαιότερα τραγουδούσαμε επτά μέρες την εβδομάδα, τρεις τέσσερις ώρες τραγούδι. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες. Δεν υπήρχε μέρα που δεν πήρα κάτι… Πάντα προσπαθούσα να βρω κάτι καινούργιο να βάλω στο τραγούδι.

Αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου έχω πέντε παιδιά, έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα που να μην έχω πάρει την κιθάρα και δεν έχω ασχοληθεί τουλάχιστον μια ώρα με την κιθάρα μου. Παιδιά δεν σταματάει ποτέ αυτό, συνεχώς δουλεύουμε.

Όλο αυτό πηγάζει από την αγάπη μας για το αντικείμενο αυτό. Έχω βιώσει τόσα όμορφα πράγματα, ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που έκαναν μια πολύ όμορφη καριέρα, συνδυαστικά με την προσωπική μου ζωή. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό. Αγαπούσα το τραγούδι από μικρό παιδάκι. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω κάτι. Προχώρησα μόνο με την αγάπη μου για το τραγούδι. Δεν το φανταζόμουν…».