Γενέθλια για την Κατερίνα Στικούδη

Δεύτερη φορά που τα γιορτάζει μέσα στην καραντίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την Κατερίνα Στικούδη

Τα γενέθλια της γιορτάζει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μάλιστα για δεύτερη φορά τα περνάει μέσα στην καραντίνα, αλλά φαίνεται να μην την πτοεί καθόλου!

Η όμορφη τραγουδίστρια που κονταροχτυπιέται με την Κάτια Ταραμπάνκο για την παρουσίαση του My Style Rocks, γιόρτασε τα γενέθλια της στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη αλλά και τη μητέρα της και τον αδελφό της!

Η Κατερίνα πόζαρε στον φακό με την τούρτα της και μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Στην λεζάντα έγραψε: «Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τις ευχές σας !!!
Με κάνατε τόσο χαρούμενη σήμερα !!! #birthdaygirl ???? Είναι τα δεύτερα γενέθλια μέσα στην πανδημία .. όμως η οικογένεια μου , το χαμόγελο τους , η αγκαλιά τους με έκανε να ξεχάσω για λίγο την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας !! Ευχαριστώ και το ταλαντούχο κορίτσι μου @adalivitsanou για την υπέροχη τούρτα !».

Γενέθλια για την Κατερίνα Στικούδη

Οι ευχές από το σαλόνι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να στείλει τις ευχές της από το σαλόνι της πολύ απλή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η τραγουδίστρια μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να ετοιμάζει νέα πράγματα για το 2021 και θέλησε να το ανακοινώσει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, βέβαια, εμείς ήδη ξέρουμε σε ποιο shοw μπορεί να εμφανιστεί!

«Χρόνια πολλά guys να είστε καλά! Έρχονται πολύ όμορφα πράγματα το 2021, αλλά πάνω από όλα εύχομαι σε όλους να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς!»

στικουδη