Ανατριχιάζει η Κουτσελίνη για τον Καραϊβάζ: «Τη Δευτέρα στην εκπομπή θα σε σηκώσουμε ψηλά αετέ μας»

«Η ζωή τους έμεινε στη μέση... Πόσος πόνος σε μια φράση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει η Κουτσελίνη για τον Καραϊβάζ: «Τη Δευτέρα στην εκπομπή θα σε σηκώσουμε ψηλά αετέ μας»

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook η Ζήνα Κουτσελίνη μετά την δολοφονία του επιτυχημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που βύθισε στο πένθος όλο το χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και τη οικογένεια του.

O Γιώργος Καραϊβάζ ήθελε να βοηθήσει τα παιδιά και στη μνήμη του μετά τον αγώνα που ξεκίνησε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα συγκεντρώθηκαν 155.000 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα πολυϊατρείο για τα παιδιά.

Η ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ

«Από χθες σκέφτομαι πως να σας ευχαριστήσουμε για όλο αυτό που καταφέρατε στη μνήμη του Γιώργου μας. Συγκεντρώθηκαν 155000 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού και τη Δευτέρα θα ανακοινώσουμε και επίσημα το τελικό ποσό.

Ξεκίνησε από μια απλή ιδέα και τα εκατοντάδες μηνύματα που έπαιρνα και θέλατε να του ανάψετε ένα κεράκι για το φευγιό του. Να νιώσετε πως είστε κοντά του στο τελευταίο του ταξίδι. Να είμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι του ΑΕΤΟΥ στον ουρανό.

Είχαμε την ευλογία να πετύχουμε το ακατόρθωτο και μόνο ο Γιώργος μας από εκεί ψηλά θα έδινε σινιάλο με το σκεπτικό του βλέμμα να ολοκληρωθεί το Πολυιατρείο όπως το οραματίστηκε ο πρόεδρος του Κώστας Γιαννόπουλος στη μνήμη του Γιώργου μας!

«Από χθες σκέφτομαι πως να σας ευχαριστήσουμε για όλο αυτό που καταφέρατε στη μνήμη του Γιώργου μας. Συγκεντρώθηκαν 155000 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού και τη Δευτέρα θα ανακοινώσουμε και επίσημα το τελικό ποσό. Ξεκίνησε από μια απλή ιδέα και τα εκατοντάδες μηνύματα που έπαιρνα και θέλατε να του ανάψετε ένα κεράκι για το φευγιό του. Να νιώσετε πως είστε κοντά του στο τελευταίο του ταξίδι. Να είμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι του ΑΕΤΟΥ στον ουρανό.

Είχαμε την ευλογία να πετύχουμε το ακατόρθωτο και μόνο ο Γιώργος μας από εκεί ψηλά θα έδινε σινιάλο με το σκεπτικό του βλέμμα να ολοκληρωθεί το Πολυιατρείο όπως το οραματίστηκε ο πρόεδρος του Κώστας Γιαννόπουλος στη μνήμη του Γιώργου μας!»

Κουτσελίνη για Καραϊβάζ

Κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει τη δική της κατάθεση για την δολοφονία του καλού της φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια είναι συντετριμμένη με την είδηση της δολοφονίας και μάλιστα, στην εκπομπή της Δευτέρας μίλησε με τα πιο υπέροχα λόγια για τον δημοσιογράφο ο οποίος όπως είπε, στάθηκε στο πλευρό της σαν αδερφός.

Σήμερα λοιπόν, βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση και να βοηθήσει όσο μπορεί τις έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να βρεθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ζήνα Κουτσελίνη ΚαραϊβάζΖήνα Κουτσελίνη κατάθεση