Λίτσα Πατέρα: «Έχω νιώσει τόσο μπούλινγκ με αυτό που κάνω, έχω ντραπεί, έχω κλάψει...»

«Φοβάμαι ότι κανείς δεν έχει κάτσει να σκεφτεί γιατί όλος ο πλανήτης...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λίτσα Πατέρα: «Έχω νιώσει τόσο μπούλινγκ με αυτό που κάνω, έχω ντραπεί, έχω κλάψει...»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει βιώσει.

Η αγαπημένη αστρολόγος που μας ενημερώνει καθημερινά μέσα από το Πρωινό για τα ζώδια, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, λόγω της δουλειάς της.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα

«Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα άσχημα από παρουσιαστή για την συμπεριφορά του, όχι σε μένα, αλλά σε άλλον. Εκεί ένιωσα αμήχανα. Έτυχα σε κάποια γεγονότα που με ενοχλούσαν πάρα πολύ αλλά προσπαθούσα να λειτουργώ κατευναστικά και όχι επιθετικά.

«Με ρωτούσαν πως είναι αστρολογικά και τους έλεγα ότι όταν αρχίσει να μιλάει δε θα σταματάει είναι καταπληκτική και την έβλεπαν έτσι πανέμορφη να κάθεται στον καναπέ και μου έλεγαν… ‘Αυτή είναι που θα μιλάει”;

Έχω νιώσει τόσο μπούλινγκ με αυτό που κάνω, ήταν μια γροθιά στο στομάχι. Υπέφερα. Δεν μπορούσα καν να απολογηθώ. Έχω ντραπεί έχω κλάψει, για κάτι που πιστεύω πάρα πολύ.

Φοβάμαι ότι κανείς δεν έχει κάτσει να σκεφτεί γιατί όλος ο πλανήτης πήγε πίσω. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε ότι μπαίνουμε σε έναν άλλο αιώνα και θα αλλάξουν όλα. Αλλά όλα αυτά θα γίνουν μέσα από συναρπαστικές αλλαγές. Αλλά αυτό που θα δημιουργηθεί στο μέλλον θα είναι υπέροχο».

Λίτσα Πατέρα για το μπούλινγκ

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο από την Λίτσα Πατέρα

Τις καθιερωμένες ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις έκανε η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό, ενώ αναφέρθηκε και στον μήνα Απρίλιο, αποκαλύπτοντας τι θα συμβεί στα 12 ζώδια.

Αρχικά ωστόσο, έκανε μια σύντομη αναφορά σε γεγονότα που μπορεί να γίνουν αυτή την εποχή. «Απρόβλεπτα γεγονότα στην πολιτική ζωή της Βρετανίας. Με την Μεσόγειο θα ασχοληθούμε και θα έχουμε Εθνικά προβλήματα στα Βαλκάνια. Γύρω στις 8 μπορεί να γίνουν λανθασμένες εκτιμήσεις, επίσης 8 με 11 σκάνδαλα ή κάποια λάθη», είπε μεταξύ άλλων. Ενώ, όπως σχολίασε ο Κώστας Λεφάκης θα έχουμε «μεγάλες αλλαγές μέσα στους επόμενους δύο μήνες»