Στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Μενούνος

«Θεέ μου δώσε μου δύναμη και σε αυτήν την δοκιμασία που περνάω μόνος μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Μενούνος

Εκτός του Κώστα Σπυρόπουλου, στο νοσοκομείο με κορωνοϊό νοσηλεύεται και ο χορευτής και ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μενούνος και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με ανάρτηση του μέσα από το δωμάτιο του.

Ο εξάδελφος της Μαρίας Μενούνος χθες άρχισε να νιώθει χειρότερα στην υγεία του με αποτέλεσμα να κάνει εισαγωγή στο Τζάνειο και συγκεκριμένα, στην πτέρυγα covid.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μενούνος για την νοσηλεία του στο νοσοκομείο

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Μενούνος δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται και έγραψε:

«Θεέ μου δώσε μου δύναμη και σε αυτήν την δοκιμασία που περνάω μόνος στο νοσοκομείο στην πτέρυγα του COVID-19 Αδέρφια σας παρακαλώ προσέξτε τους εαυτούς σας δεν Ξεμπλέκεις εύκολα από αυτόν τον εφιάλτη».

νοσοκομείο Κωνσταντίνος Μενούνος

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Μενούνος - Το βιογραφικό του

Ο Κωνσταντίνος Μενούνος είναι χορευτής και καθηγητής χορού , γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, με καταγωγή από τον Άκοβο Αρκαδίας. Σπούδασε στο ΤΕΙ Πειραιά. Είναι κάτοχος διπλώματος και καθηγητής σε λάτιν και Ballroom χορούς. Επίσης σε ελληνικούς παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.

"Για το χορό είχα μεγάλη αγάπη από παιδί και χόρευα από μικρός ερασιτεχνικά χωρίς να μπορούσα να φανταστώ ότι κάποια στιγμή θα το έκανα και επαγγελματικά" λέει ο ίδιος. Η πρώτη του συμμετοχή σε διαγωνισμό του έδωσε και διάκριση. Ηταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορού «Ακρόπολις» πριν από χρόνια.

"Θυμάμαι το τρακ, την αγωνία και τους 40 βαθμούς Κελσίου που είχε εκείνη την ημέρα και την ντάμα μου φυσικά την Βαρβάρα. Και στο αποκορύφωμα, την έκπληξη και τα συναισθήματα χαράς, όταν άκουσα από το μεγάφωνο, να ανακοινώνεται η πρωτιά μας, στη κατηγορία που διαγωνιστήκαμε" αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Κωνσταντίνος Μενούνος

"Ο χορός για μένα είναι έκφραση συναισθημάτων, καλλιτεχνική δημιουργία και λίγο φυγή από την σκληρή πραγματικότητα" επισημαίνει και κάνει αναφορά στους αγαπημένους του ρυθμούς. "Όλοι οι χοροί έχουν την γοητεία τους. Οι δικοί μου αγαπημένοι όμως είναι η ρούμπα, γιατί είναι πολύ ερωτικός χορός, το βαλς γιατί έχει μία γαλήνια ρομαντική διάθεση και το αργεντίνικο ταγκό γιατί εκπέμπει συναισθήματα έντονου πάθους".

Ο χορός για τον Κωνταντίνο είναι η ζωή! "Θα σταματούσα μόνο όταν θα άρχιζε να με προδίδει το σώμα μου, δηλαδή σε αρκετά μεγαλύτερη ηλικία, αλλά και πάλι θα αφιερωνόμουν στην διδαχή του χορού. Δεν νομίζω δηλαδή να σταματήσω να έχω ποτέ σχέσεις με το χορό, είτε ως χορευτής είτε μόνο ως καθηγητής."

Ο Κωνσταντίνος Μενούνος είναι ξάδελφος της Μαρίας Μενούνος που επίσης έχει καταγωγή από το Άκοβο.