Λίτσα Γιαγκούση: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση τη στιγμή που θα έβγαινα στην πίστα»

«Συνάδελφός μου στη Θεσσαλονίκη μου πέταξε τα πράγματά μου από το καμαρίνι στην πίστα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λίτσα Γιαγκούση: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση τη στιγμή που θα έβγαινα στην πίστα»

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα παραχώρησε συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία μίλησε και για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο χώρο της.

«Μένω στα Βίλια, ασχολούμαι με τα σκυλιά μου, με το σπίτι μου, κάνω δουλειές, ότι κάνει μια νοικοκυρά. Θα ήθελα να έχω κάνει παιδί, αλλά από τη στιγμή που δεν έγινε, δεν το μετανιώνω. Δεν θα υιοθετούσα σήμερα ένα παιδί. Έχω υπάρξει μάρτυρας κακής συμπεριφοράς από συνάδελφό σε υφιστάμενό του, στον οποίο μπορούσε να το παίξει μάγκας. Έχω ακούσει άντρα συνάδελφο να χρησιμοποιεί εκφράσεις τις οποίες δεν μπορώ καν να τις σκεφτώ σε βάρος γυναίκας συναδέλφου», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση.

Η αποκάλυψη της Λίτσας Γιαγκούση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση τη στιγμή που θα έβγαινα στην πίστα, βγήκα και έτρεμα. Μετά από αυτό δεν συνεχίστηκε η συνεργασία μας. Υπήρξε γυναίκα συνάδελφός μου στη Θεσσαλονίκη που μου πέταξε τα πράγματά μου από το καμαρίνι στην πίστα. Τα μάζεψα, τσακώθηκα… Μετά βέβαια με τη συγκεκριμένη κοπέλα γίναμε φίλες. Δεν θα πήγαινα κριτής σε talent show, δεν είμαι πολύ τηλεοπτική. Μου είχαν προτείνει να πάω στο DWTS, αλλά δεν πήγα. Και για το YFSF είχα πρόταση», αποκάλυψε. Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η ταμίας του ΣΕΗ.

Λίγα λόγια για την Λίτσα Γιαγκούση

Η Λίτσα Γιαγκούση γεννήθηκε στην Αμφιάλη του Πειραιά. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη της για το τραγούδι και είχε αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

Έχει ήδη πίσω της δέκα χρόνια καριέρας και μάλιστα με σημαντικά ονόματα σε μεγάλα σχήματα. Από τις σημαντικότερες συνεργασίες της σε νυχτερινά κέντρα ήταν δίπλα στον Γιάννη Πάριο, την Μαρινέλλα, τον Ντέμη Ρούσσο,την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Λευτέρη Πανταζή, την Άννα Βίσση, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Χρήστο Κυριαζή, τον Γιώργο Αλκαίο και τον Πασχάλη Τερζή.