Αγγελική Ηλιάδη: «Είχα πάθει κατάθλιψη και δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι»

Η άσχημη περιπέτεια που βίωσε με τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική Ηλιάδη: «Είχα πάθει κατάθλιψη και δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στο Σου-Κου Family και μέσα σε όλα αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην περιπέτεια με την υγεία που πέρασε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στα παιδιά της, στην περίοδο της καραντίνας αλλά και στην περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, ενώ στο μεταξύ πολλές φορές έχει αναφερθεί και στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τις πλαστικές της επεμβάσεις.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

«Τα δύσκολα τα λύνω μόνη μου. Το μυστικό μου για τα δύσκολα είναι ότι όλα περνάνε. Απλώς αυτό πρέπει να το δουλέψεις. Τα παιδιά βοηθούν πολύ σε αυτό. Σε επαναφέρουν σε καλή ψυχολογία.

Όλοι αξίζουμε δεύτερες και τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και τόσο αυστηροί. Με τις ευκαιρίες που δίνουμε στους ανθρώπους τους βοηθάμε να γίνουν καλύτεροι και να βελτιώσουν τα λάθη τους. Σε εμένα πιστεύω ότι δεν χρειάστηκε να δοθούν δεύτερες ευκαιρίες».

Αναφορικά με την απόφασή της να προχωρήσει στη ζωή της είπε μετά τον χωρισμό της, είπε: «Είναι κάτι που έρχεται φυσικά και φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου. Οι πληγές δεν κλίνουν, υπάρχει μια επούλωση και μια σχετική ψυχική ηρεμία. Κανένας άνθρωπος δεν θέλει να ζει μόνος. Θέλουν έναν σύντροφο. Κάθε γυναίκας και άνδρα οφείλει να φτιάξει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος. Εγώ είμαι υπερπλήρης με τα δυο παιδιά μου και τα τελευταία χρόνια έχω συνηθίσει να είμαι μόνη μου.

«Ο μεγάλος γιος μου δεν ασχολείται πια μαζί μου και αυτό με στεναχωρεί. Είναι ια 15 και ήταν δύσκολη η περίοδος του κορωνοϊού που κλείστηκαν μέσα στο σπίτι.

Δεν πέρασα ελαφριά τον κορωνοϊό. Έμεινα 1,5 μήνα στο σπίτι. Ήμουν 20 μέρες με πυρετό, είχα εξάντληση και βήχα. Δεν μπορούσα να δω τα παιδιά μου. Είχα πάθει κατάθλιψη και δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι. Μου είχε στοιχίσει που ήμουν μακριά από τα παιδιά μου».

"Ο πρώτος παραγωγός μου με κλείδωσε σε γκαρσονιέρα και έπεσε πάνω μου"

Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη, το βράδυ της Τετάρτης, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για όλους και για όλα. Αφού απάντησε στους επικριτές της για τα σχόλια που λαμβάνει καθημερινά περί... πλαστικής, για πρώτη φορά θέλησε να μοιραστεί ένα άσχημο περιστατικό που βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Πριν από λίγες μέρες συζήταγα με τη θεία μου για το συγκεκριμένο θέμα. Ανταλλάξαμε τις εμπειρίες μας. Δούλευε εκείνη στο Μινιόν κι εγώ είχα υπογράψει το πρώτο μου συμβόλαιο. Τότε είχα γνωρίσει τον παραγωγό μου. Είναι λογικό πολλές φορές άνθρωποι με εξουσία να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι που είναι σεμνό και θέλει να προχωρήσει. Εγώ είχα αντιδράσει πολύ ωραία.

Ένιωσα όμορφα και λυπήθηκα που ακούω τις ιστορίες. Ο πρώτος παραγωγός μου προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσω κάποια τραγούδια που είχε γράψει για μένα, με πήγε και με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα, έπεσε πάνω μου κι εγώ μπορεί να του είχα γδάρει όλη τη μούρη. Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία, την επόμενη μπήκα στα γραφεία της εταιρείας, πήγα στον διευθυντή ουρλιάζοντας έσκισα το συμβόλαιο, τα είπα σε όλους και αυτός ο άνθρωπος τον έδιωξαν και δεν ξαναδούλεψε ποτέ στον χώρο.

Το εκτίμησα αυτό. Το ότι ένας άνθρωπος είναι αυτό που είναι δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι. Με έπιασε λύσσα δεν μπορούσα να το δεχτώ. Ένα άλλο κορίτσι με άλλο χαρακτήρα, με αδυναμία, είναι λογικό να αντιδράσει διαφορετικά. Το θέμα δεν είναι το πότε, αλλά να γίνει», τόνισε.

«Στην πίστα μου είχαν βγάλει το παρατσούκλι της απόμακρης, αλλά ποτέ δεν ήμουν έτσι. Δεν ήμουν απόμακρη, ή με τουπέ. Τον ήθελα και τον θέλω τον κόσμο κοντά μου. Νιώθω ότι οι γυναίκες μου δίνουν πιο πολύ αγάπη και μου αρέσει αυτό. Η γυναίκα είναι πιο αυστηρή. Την αποδοχή και την αγάπη τη θέλω από εκείνες».