Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Θωρακίζουμε με κάθε τρόπο τον εαυτό μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Σπύρος Μπιμπίλας

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε σήμερα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και δήλωσε ενθουσιασμένος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων τους τελευταίους μήνες λόγω των καταγγελιών που έγιναν στον χώρο του θεάτρου.

Αυτή τη φορά όμως, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για να μιλήσει για τη σημασία του να κάνουμε όλοι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμίλα για το εμβόλιο κορωνοϊού

«Στο ΙΚΑ Νέου Κόσμου σήμερα έκανα επιτέλους το 4ο εμβόλιο της φετινής χρονιάς... Κατά της γρίπης, του πνευμονόκοκκου, του έρπητα ζωστήρα και τώρα κατά του Κορωνoϊού.. Θωρακίζουμε με κάθε τρόπο τον εαυτό μας για να ζήσουμε πολύ και καλά..

Φροντίζουμε από νεαρή ηλικία να μην επιβαρύνουμε, όσο γίνεται περισσότερο, το φθαρτό μας σώμα με επιβλαβή στοιχεία (κάπνισμα, αλκοόλ, ουσίες κλπ)...Η ζωή μια φορά μας χαρίζεται... Ευχαριστώ την @kiki papadimou για τις φωτο», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

"Με έλεγαν μαϊντανό, με αποκαλούσαν κιτς τύπο και γενικά προσπαθούσαν να με παρουσιάσουν ως trash"

Ο Σπύρος Μπιμπίλας όπως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, γνωρίζουν είναι πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων και του Οργανισμού Διονύσου.

Αυτές τις ημέρες το όνομά του έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω των καταγγελιών που έχουν εμφανιστεί στον χώρο. Ο ίδιος παραχώρησε πρόσφατα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στο Νίκο Νικόλιζα αναφερόμενος στην περίοδο που ένιωθε πως ήταν απλά, "αδιάφορος".

 Σπύρος Μπιμπίλας

Όταν πηγαίνεις στο σπίτι των φίλων σου, μετά τα τελευταία γεγονότα, ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση που σου κάνουν;

Όλοι μου λένε «πες το μας off the record». Αυτό μου έχει σπάσει τα νεύρα (γέλια). Επίσης, γελάω που όλοι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που με το ζόρι περνούσαν κάποτε από δίπλα μου και με κοιτούσαν υποτιμητικά τώρα μου λένε ότι με λάτρευαν από πάντα.

Είναι καρφί στην καρδιά όλο αυτό το υποτιμητικό ύφος που είχαν για σένα;

Όχι, γιατί πάντα ήξερα ποιος είμαι και τους είχα γραμμένους. Τώρα όμως το διασκεδάζω. Τότε, δεν μου έδιναν το βήμα. Τώρα, τους θυμίζω το λάθος τους.

Ποιο είναι το πιο άσχημο σχόλιο που έχει γραφτεί για σένα;

Με έλεγαν μαϊντανό, με αποκαλούσαν κιτς τύπο και γενικά προσπαθούσαν να με παρουσιάσουν ως trash. Αγνοώντας ότι εγώ έπαιζα στα καλύτερα θέατρα, με τους καλύτερους σκηνοθέτες. Ο κάθε άνθρωπος, που με μεγάλη ευκολία καταδικάζει τον συνάνθρωπό του, πρέπει να κοιτάζεται καλύτερα στον καθρέφτη. Ξεχνάνε ότι εγώ είχα πάντα χρήματα και πάντα βοηθούσα τους συνανθρώπους μου. Και δεν τα είχα από την οικογένειά μου. Τα δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ σαν το μυρμήγκι από μικρό παιδί.