Η συνάντηση της Ελισάβετ με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φίλιππου

Φήμες τη θέλουν να παραιτείται στις 21 Απριλίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η συνάντηση της Ελισάβετ με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φίλιππου

Από τη μέρα που έγινε η κηδεία του Φίλιππου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει μπει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον της βασιλικής οικογένειας και έτσι, συγκάλεσε μία συνάντηση με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, τους δύο επόμενους στη διαδοχή.

Η Βασίλισσα φαίνεται έτοιμη να παραδώσει το στέμμα της στον γιο της και έτσι θέλησε να μιλήσει με τον ίδιο καθώς και με τον εγγονό της, τον πρωτότοκο γιο του Καρόλου προκειμένου να ρυθμίσουν το μέλλον της οικογένειας. Μάλιστα, ο φακός την απαθανάτισε στην πρώτη της βόλτα χωρίς τον αγαπημένο της.

Κάρολος κηδεία Φίλιππου

Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, η Ελισάβετ έχει σκοπό να παραιτηθεί από τον θρόνο της, στις 21 Απριλίου, ανήμερα των γενεθλιών της.

Το πρόσωπο που στηρίζει την Ελισάβετ μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να αποτελεί το στήριγμα της.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο τις 15:00 τοπική ώρα σε ιδιωτική τελετή ενώ είχε και κάποια ελληνικά στοιχεία, προκειμένου να τιμηθεί η καταγωγή του.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η Βασίλισσα περνάει δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε ανείπωτο πένθος. Η νύφη της, η Κόμισσα του Ουέσσεξ και σύζυγος του γιου της, Πρίγκιπα Εδουάρδου είναι το πρόσωπο που βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, όπως αναφέρει το «The Mirror».

Η σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες είναι άριστη και η μονάρχης πολλές φορές την έχει ενθαρρύνει να αναλάβει τις ευθύνες στα ζητήματα του Παλατιού.

Βασίλισσα Ελισάβετ το πρόσωπο που την στηρίζει μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου